« Takaisin / Hevonen / Hyönteissuojat / Kärpäshuput

LeMieux LeMieux Visor-Tek Half kärpäsmaski

28,45 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Fern
Fern LeMieux Visor-Tek Half kärpäsmaski
Jay Blue LeMieux Visor-Tek Half kärpäsmaski
Camo Green LeMieux Visor-Tek Half kärpäsmaski
Kokotaulukko
Koko A B C
XS 50 cm 37 cm 50 cm
S 53 cm 39 cm 53 cm
M 65 cm 41 cm 65 cm
L 70 cm 45 cm 70 cm
XL 73 cm 48 cm 73 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pidä ärsyttävät hyönteiset loitolla Visor-Tek kärpäsmaskin avulla. Hengittävästä, mustasta verkkomateriaalista valmistettu maski parantaa näkyvyyttä kuusikulmaisella kuviollaan, joten tämä maski takaa tarkan ja häiriöttömän näkökentän mukavuuden kärsimättä. Siinä on myös 70 % suoja UV-säteilyltä. Silmien alueen reilujen laskosten istuvuus mahdollistaa vapaan näkökentän silmien välillä. Lisäksi reunoissa ja korvien takana oleva polarfleecekanttaus on hengittävää ja ehkäisee hankausta. LeMieux on käyttänyt sileää ja joustavaa verkkomateriaalia myös korvissa hengittävyyden lisäämiseksi kesällä samalla, kun ne suojaavat hevosta hyönteisiltä.

Teknisiä lisätietoja:

Verkkomateriaali 100 % nailonia, tarranauha 100 % polyesteriä, Nylex-materiaali 100 % polyesteriä, fleece 100 % polyesteriä, bambukangas 60 % viskoosia, 40 % polyesteriä, korvien materiaali 100 % polyesteriä, kanttaukset 100 % polyesteriä, muut nauhat 100 % polypropeenia, kangasmerkit 100 % polyesteriä, PU-vaahto 100 % polyuretaanivaahtoa, lanka 100 % polyesteriä, vetoketju polyesterivetoketju, kuminauhat polyesterillä päällystettyä lateksia

Pesuohjeet:

Suositellaan käsinpesua, mutta korvahupun voi pestä myös koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa, suositellaan pesua pesupussissa, pesukapselia/-tablettia voi myös käyttää, sulje kaikki tarrat huolella ennen pesua. Suorista/oio tuote pesun jälkeen. Ilmakuivaus suojattuna kuumuudelta, ei rumpukuivausta. Vältä vahvojen huuhteluaineiden käyttämistä.

Tuote numero: RDWY7

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: