« Takaisin / Merkit / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear verenkierron harjoitussiteet - 12,5 cm

94,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black Incrediwear verenkierron harjoitussiteet - 12,5 cm
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Siteet voivat ehkäistä loukkaantumisia harjoittelussa, lyhentää toipumisaikaa rasituksen ja sairauden jälkeen ja tarjota käytännöllisen jäävaikutuksen veden kanssa kosketuksiin joutuessaan.

Erityinen Incrediwear Equine Technology perustuu puolijohteisiin germanium ja hiili, jotka on kudottu materiaaliin. Kehon lämmön aiheuttama stimulaatio vapauttaa negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka stimuloivat solujen värähtelyä ja lisäävät siten verenkiertoa: Kohdekudos saa huomattavasti enemmän happea ja ravinteita. Hevosen elimistö tarvitsee regeneroitumis- ja paranemisprosesseja varten enemmän ravinteita vaurioituneeseen kudokseen suorituskyvyn palauttamiseksi. Tämä pätee sekä harjoittelun tai kilpailujen aiheuttaman intensiivisen rasituksen jälkeisiin vaiheisiin että akuutteihin vammoihin, tulehduksiin ja vastaaviin. Incrediwear Equine -tuotteet avaavat vaikutuksensa heti, kun ne joutuvat kosketuksiin hevosen kehon kanssa, ja siksi ne ovat erittäin joustavia vammojen hoidossa tai puhtaana hyvinvointituotteena. Incrediwear luopuu kompressiosta ja lisälämmön tuottamisesta, joten tuotteita voidaan käyttää myös tulehdusten ja erilaisten vammojen hoitoon. Incrediwear Equine -siteiden erityinen etu: Kosteana ne näyttävät jääpakkauksen kaltaisilta. Syvä kudos jäähtyy samalla, kun kehon lämpö siirtyy pois ihon ja sidosten pinnalla. Jäähdytyspakkausta ei tarvita, ja vaikutus voidaan toistaa loputtoman usein.

Tuoteominaisuudet:

  • Sopii ennen aktiivista harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen
  • Lisää todistettavasti verenkiertoa, ravinteiden saantia ja imunesteen virtausta.
  • Voi vähentää loukkaantumisriskiä harjoittelussa
  • Tarjoaa jäävaikutuksen veden kanssa kosketuksiin joutuessaan
  • Sopii ärsytykseen, turvotukseen jne.
  • Äärettömän usein sovellettavissa - ei tarvita ladattavia paristoja / akkuja.

Teknisiä lisätietoja:

48% polyesteri (germanium/hiilihiili) /32% vaahto /10% kumi /8% nailon /2% elastaani.

Pesuohjeet:

Pese lämpimässä tai kylmässä hellävaraisessa pesussa - enintään 40°. Levitä tasaiseksi kuivumaan. Älä linkoa, valkaisuainetta, silitystä tai kuivapesua.

Tuote numero: 340942

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: