« Takaisin / Merkit / Trikem

Trikem Trikem Kylmägeeli 250 ml

6,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.25 l (27,96 € / l)
( 2 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Trikem Kylmägeeli 250 ml
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Viilentää tehokkaasti RADITAL kylmägeeli on nopeavaikutteinen geeli joka viilentää tehokkaasti rankan suorituksen jälkeen. Jäähdytys hidastaa verenkiertoa niin, että pienet verenvuodot iholla ja pinnallisissa kudoksissa voivat parantua nopeammin. Tavoitteena on estää verivuodot kudoksiin ja sitä kautta saavuttaa nopeamman toipumisen sekä kuntoutumisen. Siksi on tärkeää, että jäähdytys tapahtuu mahdollisimman nopeasti, sillä kudos voi tuhoutua jos siihen vuotaa liian paljon verta. Viilennys antaa myös tehokkaan kivunlievennyksen. Kylmägeeli voidaan käyttää toistuvasti muutaman tunnin ajan. Sen jälkeen voidaan käyttää RADITAL Linimenttiä lisäämään verenkiertoa ja nopeuttamaan toipumisaikaa. Jos hoidetaan suurempia verisuonen katkeamisia, suositellaan käyttämään tiukkaa pinteliä joka tehokkaasti vähentää verenvuotoa. Tällöin emme suosittele kylmägeeliä, sillä viilennys ei pääse tarpeeksi syvälle. Näissä tapauksissa pitäisi sen sijaan käyttää esimerkiksi jääpussia pintelin alle.

Teknisiä lisätietoja:

AnnostusKylmägeeliä levitetään runsaasti ihoon, ja voidaan toistaa noin 30 minuutin välein jotta saavutetaan pidempi viilentävä vaikutus.SISÄLTÖ:Menthol.Eukalyptoli.Etanoli.Karbomeeri.Propyleeniglykoli.Vesi.Väriainetta E131.

Tuote numero: 25069

Lue arvosteluja:

Våri: