« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Geeliromaanit

Acavallo Acavallo Gel Out 10 mm satulan istuinpehmuste geelillä esteratsastukseen

119,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Black
Black Acavallo Gel Out 10 mm satulan istuinpehmuste geelillä esteratsastukseen
Kokotaulukko
Size Pituus
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Takaisin

Tilaa nyt ja hyödy monista eduista:


Pidennetty palautusoikeus 06.01.2024 asti.

Ilmainen toimitus alkaen 99€

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Laajennettu palautusoikeus

Kuvaus

10 mm:n paksuinen Acavallo Classic Gel istuinpehmuste takaa ratsastajan maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden mullistavan suunnittelunsa ansiosta, jossa hyödynnetään Acavallo® terapeuttisen geelin ainutlaatuisia, iskuja vaimentavia ominaisuuksia. Istuinpehmusteessa on joustavat hihnat tarrakiinnityksillä, jotka kulkevat pitkittäin satulan alaosan myötäisesti ja kiinnittyvät paneeleihin muuttamatta satulaa muuten. Istuinpehmusteen sivuilla on kaksi hihnaa, jotka kiinnittyvät satulan pehmusteiden sisäpuolelle haittaamatta satulan asentoa. Kiinnitykset eivät mahdollista satulan alkuperäisen rakenteen muokkaamista, vaan tuovat tuotteille tunnettua Acavallo-tyyliä. Acavallo istuinpehmuste on myös hyvä ja edullinen ratkaisu vanhemmille satuloille, joiden istuimet ovat kuluneet. Geeli-istuinpehmusteen valmistusprosessin myötä on suositeltavaa puhdistaa geeli lämpimällä vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja varmistaa, että satula on hyvin öljytty, jotta geeli ei aiheuta värimuutoksia satulaan. Näissä harvinaisissa tapauksissa riittää, että satula öljytään huolella jälkien poistamiseksi kahden viikon ajan.

Teknisiä lisätietoja:

M (16"-17") - L (17. 5"-18").

Pesuohjeet:

Pesu pesukoneessa (30 asteessa) tai käsin ämpärissä, jossa on vettä ja vähän pesuainetta. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen tai lämmönlähteen yhteyteen. Ilmakuivaus.

Tuote numero: 342267

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: