Osta Sprenger Dynamic RS Fullcheek SN. nivelkuolain Sensogan 16 mm | horze.fi

Dynamic RS Fullcheek SN. nivelkuolain Sensogan 16 mm

€ 165,90
Hinnat sisältävät alv:n
Sprenger Dynamic RS Fullcheek SN. nivelkuolain Sensogan 16 mm
Sprenger Dynamic RS Fullcheek SN. nivelkuolain Sensogan 16 mm
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger Dynamic RS Fullcheek SN. nivelkuolain Sensogan 16 mm
Kuvaus

Kuvaus

Tämä kuolain lepää hyvin hevosen suussa ja varret ehkäisevät kuolainta liikkumasta sivusuunnassa. Se ehkäisee takahampaisiin kohdistuvaa, epämukavaa painetta.Suukappale pysyy oikeassa asennossa keskellä hevosen suuta, jolloin ohjasavut vaikuttavat täydellisesti hevoseen. Varret auttavat kääntävissä avuissa erityisesti nuorilla hevosilla. Kasvoihin kohdistuva hellä paine tukee käännöksissä ratsastajan apuja, ja auttaa hevosta ymmärtämään ne ja ratsastajaa suoriutumaan tehtävistään.Varsien yläosa on käännetty ulospäin, jotta poskiin ei kohdistu epämiellyttävää painetta.Yksinivelinen malli suositusta Dynamic RS -kolmipalakuolaimesta.Ergonomisesti muotoiltu suukappale mahdollistaa nopean ja tasapainoisen vaikutuksen kieleen. Verrattuna tavallisiin nivelkuolaimiin Dynamic RS -kuolain antaa tasaisen paineen koko kielen alueelle. Dynamic RS -kuolain luo paremman tuntuman hevosen ja ratsastajan välille. Erinomainen hevosille, jotka leikkivät liikaa kuolaimellaan eivätkä siksi reagoi kolmipalakuolaimeen.Tämän kuolaimen oliivi-malli rohkaisee edellä mainittujen hyötyjen lisäksi hevosta hyväksymään kuolaimen ja parantaa ratsastajan tuntumaa suuhun. Suukappale pysyy paikallaan keskellä suuta ja hellävarainen paine kohdistuu täydellisesti kieleen.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: yksinivelinen.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaiden halkaisija: 50 mm.Renkaan malli: Fullcheek.


Tuote numero: 300685

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
5 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Osta myös

Kokonaissumma:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi