C-vitamiini, 500 g

35,50 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 kg (71,00 € / kg)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

100 % puhdas askorbiinihappo.


VIMITAL Vitamin C sisältää 100 % askorbiinihappoa ja se on ravintolisä kilpahevosille. Vaikka hevonen kykenee muodostamaan itse C-vitamiinia, ovat useat tutkimukset osoittaneet, että vitamiinilisä on hyödyksi ja parantaa valmennettavien hevosten kehon toimintaa.


Teknisiä lisätietoja:


Annostus:15 - 30 ml (50 g) päivässä 550 kg:n painoiselle hevoselle. Muille samassa suhteessa painoon tai eläinlääkärin määräyksen mukaisesti.SISÄLTÄÄ:askorbiinihappo 100 %.


Käyttöohjeet:


Käyttö:Hevoset kovassa työssä kuluttavat enemmän kaikkia ravintoaineita. Ravi- ja laukkaurheilun ammattilaisvalmentajat ovat pitkään käyttäneet C-vitamiiniä lisänä rehussa.Sunshine Tourin aikana tehty tutkimus osoitti että MSM merkittävästi lisäsi tehoa kun se yhdistetettiin C-vitamiiniin.Monet väittävät että C-vitamiini on tärkeää myös hevosen jänteille.


Tuote numero: 302199

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.