« Takaisin / Hevonen / Loimet / Poniloimet / Talliloimet ja alusloimet ponille

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Tiny Skin Friendly alusloimi, 150 g

119,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Tiny Skin Friendly alusloimi, 150 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Mukavan pehmeä loimi, joka on helppo sovittaa hevosen tarpeisiin.

Mikä on erityistä Miellyttävä ja ihoystävällinen alusloimi on täydellinen herkkäihoisille hevosille. Loimea on helppo käyttää yhdessä muiden loimien kanssa ja sen käyttö on helppo sovittaa hevosen tarpeiden mukaan. Materiaalit Ihoystävällisen alusloimen pintamateriaali on polyesterimikrokuitua. Materiaalin lanka on käsitelty hiekalla, mikä tekee siitä puuvillan tuntuisen. Alusloimen vuori on suosittua, keinotekoista jäniksenkarvaa. Keinotekoinen jäniksenkarva on hyvin miellyttävän tuntuista erityisesti herkkäihoisille ja klipatuille hevosille. Vuori muodostaa eristävän kerroksen, joka pitää hevosen lämpimänä ja antaa karvalle upean kiillon. 150 g:n vanutäytteellä on samat hyödyt kuin untuvalla, mutta untuvasta poiketen se ei ime hajuja itseensä. Muoto & koko Alusloimi on hiukan lyhyempi kuin muut loimet, joten se ei ime kosteutta itseensä. Keinotekoisen jäniksenkarvavuorauksen ansiosta loimi liukuu aina takaisin paikalleen. Polyesterimikrokuidusta valmistettu pintamateriaali saa loimen pysymään paremmin paikallaan muiden loimien alla. Loimi kiinnitetään edestä soljilla ja tarrakiinnityksillä. Takana on kaksi D-rengasta häntälenkin kiinnitystä varten.

Tuoteominaisuudet:

  • Sisäpinnan keinotekoinen jäniksenkarva ehkäisee hiertymiä
  • Täydellinen klipatuille tai herkkäihoisille hevosille
  • Toppaus ei ime hajuja
  • Helppo yhdistää muiden Kentucky loimien kanssa
  • Konepesun kestävä

Pesuohjeet:

Parhaan suorituskyvyn ylläpitämiseksi ihoystävällinen alusloimi on paras pestä kerran kuukaudessa; konepestävä 30 asteessa. Ei rumpukuivausta pesun jälkeen.

Tuote numero: 336891

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: