« Takaisin / Hevonen / Loimet / Poniloimet / Talliloimet ja alusloimet ponille

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear talliloimi, 400 g

109,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Black
Black Kentucky Horsewear talliloimi, 400 g
DB/AB Kentucky Horsewear talliloimi, 400 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kentucky Horsewear on suunnitellut upean laatuloimien malliston. Talliloimessamme on 400 g:n täyte ja keinotekoinen jäniksenkarvavuoraus (100 % eläinystävällinen), joka on äärimmäisen pehmeää ehkäisten hiertymiä ja karvojen tarttumista vuoraukseen. Konepesu 30 asteessa; ei rumpukuivausta. Keinotekoisen jäniksenkarvan pehmeän karvan ansiosta hevosen karvan kiilto paranee. Keinotekoinen jäniksenkarva muodostaa pieniä ilmataskuja, jotka varastoivat hevosen kehon lämpöä. Koska talliloimi on erittäin lämmin suhteessa painoonsa, se on äärimmäisen miellyttävä. Keinotekoinen lampaankarva suojaa säkäaluetta. Pintamateriaali (600D vetolujaa polyesteriä) timanttikuvioisella tikkauksella on erittäin vahvaa, eikä hevosen ole helppo purra tai repiä kangasta. Vahva pintamateriaali ehkäisee myös purujen tarttumista loimeen. Talliloimessa on tuplakiinnitys edessä ja keinonahalla vahvistetut ristivyöt. Irrotettava häntälenkki on muovipinnoitettu, mikä helpottaa puhdistamista.

Tuoteominaisuudet:

  • Keinotekoinen jäniksenkarva ehkäisee hiertymiä; Keinotekoinen lampaankarva suojaa säkäaluetta; Erittäin lämmin suhteessa painoon; 600D vetolujaa polyesteriä; Tuplakiinnitys edessä, ristivyöt ja häntälenkki

Tuote numero: 332531

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: