Emin Reumaguard vitamiinilisä, 700 g

€ 26,95
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 25 % valitsemastasi tuotteesta
Kopioi koodi: HIGHLIGHT25
Tilauksen minimisumma on 70 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan yhtä tuotetta. Alennus vähennetään tuotteesta, jolla on korkein myyntihinta. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme ainoastaan tuotteen alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.10.2021. saakka.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Reumaguard on täydellinen, luonnollinen vitamiini- ja mineraalilisä. Se sisältää kaikkia B-vitamiineja, A-, C-, D- ja E-vitamiinia sekä mineraaleja ja hivenaineita. Reumaguard on puhdasta ja laimentamatonta ruusunmarjajauhetta Etelä-Amerikan ruusunmarjoista.
Ruusunmarjajauheessa on runsaasti useita luonnollisia ravintoaineita, joista hyötyy koko keho - mukaanlukien sydän, nivelet, iho ja karvapeite. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan kehoa vapailta radikaaleilta (vapaat radikaalit muodostuvat soluissa ja nopeuttavat ikääntymistä). Ruusunmarjajauhe voi myös auttaa edistämään liikkuvuutta. Terve hevonen on onnellisempi ja leikkisämpi.


Tuote numero: 321427

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Emin Reumaguard vitamiinilisä, 700 g