« Takaisin / Merkit / Trikem Dog

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g

14,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.6 kg (24,98 € / kg)

Säästä nyt 12% EXTRA tai 17% EXTRA uudessa APPissamme!

Kopioi koodi: SPRING12
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 20.05.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Aktiivisten koirien ja harrastekoirien ravintoaineiden saanti on usein rajoitettua tavanomaisilla ruoilla ruokittuna suhteessa koirien työhön ja aktiivisuuteen. Elimistö tarvitsee enemmän kaikkia ravintoaineita - ei vain energiaa, rasvaa ja proteiinia- treenatessa ja suuressa rasituksessa. Yksittäisten ravintoaineiden puute ei ainoastaan rajoita elimistöä ja suoritusta, vaan se voi myös pitkällä aikavälillä olla osana sairauden puhkeamista tai vaurioitumista. . MaxMuscle on kokonaisvaltainen ravinnelisä tukemaan aktiivisten koirien kestävyyttä. Tuotteeseen on lisätty myös E-vitamiinia ja seleeniä, jotta elimistö kykenee aineenvaihdunnallisesti hyödyntämään E-vitamiinin. Lysiini ja metioniini ovat tärkeitä ja välttämättömiä aminohappoja, jotka mm. rakentavat ja korjaavat lihaksia, luita ja pehmytkudoksia. Seleeni, sinkki ja mangaani ovat hivenaineita, joita tarvitaan ravintoaineenvaihdunnassa ja lihasten rakennuksessa. E-vitamiini on tärkeä osa verisuonten kunnon ylläpitämisessä ja verenkierrossa lihaksiin. Formuloitu maittavaan ja terveselliseen prbioottiseen hiivaan, joka stabiloi suoliston tasapainoa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Ei sisällä sokeria.

Teknisiä lisätietoja:

SISÄLTÖ / 5 ml:Kalsium -145 mg, MSM - 650 mg, Vitamin E - 60 mg, Lesitiini - 80 mg, Lysiini - 80 mg, Metioniini - 80 mg, Seleeni - 40 mcg, Sinkki - 2,4 mg, Mangaani - 2,4 mg.

Tuote numero: 313640

Lue arvosteluja:

Våri: