« Takaisin / Teemat / Apuohjat & juoksutussysteemit / Apuohjat & juoksutussysteemit / Apuohjat & juoksutussysteemit

F.R.A Freedom Riding Articles F.R.A. Wendy B kapsoni, kuolaimettomat suitset, nahkaisilla klipsiohjilla

294,43 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black
Black F.R.A. Wendy B kapsoni, kuolaimettomat suitset, nahkaisilla klipsiohjilla
Kokotaulukko
Size A Crown B Browband C Noseband
P 66 cm 37 cm 27 cm
C 69 cm 38 cm 29 cm
F 72 cm 39 cm 31 cm
Takaisin

Trots att tränsstorlekar i allmänhet överensstämmer med storlekstabellen, varierar storleken på hästarnas huvud mycket. Därför bör tränset alltid först prövas på hästen för att försäkra sig om att det passar.

När tränset sitter på hästens huvud bör en näve få plats mellan käkremmen och hästens käke, två fingrar mellan nosremmen och nosryggen samt två fingrar mellan pannbandet och hästens panna. Pannbandet bör inte vara så stramt att det nyper hästen vid öronen eller så löst att tränset dras framåt. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Täydellisesti ratsastukseen ja maastakäsittelyyn sopivat, Wendy Bleekemolenin ja F.R.A.®:n yhteistyössä kehittämät suitset. Wendy Bleekemolen on tunnettu Belgialainen valmentaja, jolla on vuosikymmenten kokemus hevosten sisäänratsastuksesta. Hän kouluttaa ja ratsastaa kaikkia hevosiaan kuolaimetta. Belgiassa hän pyörittää valmennuskeskusta yhdessä miehensä Steve Sevenhansin kanssa ja kouluttaa luonnollisen hevosmiestaidon ohjaajia koulutuksessa, jossa kuolaimeton ratsastus on keskeisin tekijä. Suitset antavat sinulle seuraavanlaisia mahdollisuuksia: Keskirengas mahdollistaa hevosen koulutuksen edestä päin ja maasta käsin, kuten esimerkiksi juoksutuksen ja erilaiset venytysharjoitukset. Sivurenkaiden avulla voit helposti juoksuttaa hevosta sivulta päin tai tehdä maasta käsin työskentelyä ohjien kanssa, sillä ne ovat hieman taaempana kuin tavanomaisissa suitsissa, mahdollistaen kuolaimettoman ratsastuksen täydellisellä tavalla. Mukana olevat ohjat kiinnitetään yksinkertaisesti klipsien avulla renkaisiin ja ne mahdollistavat kaikenlaiset ratsastusharjoitukset, kuten johtamisen sivusuunnassa, väistöt, avotaivutukset, eteen alas venytykset, jne. Suurella ympyrällä työskentelyyn suositellaan nahkaisia F.R.A:n ohjia, joiden pituus on joko 6,8, 8,0 tai 12,20 metriä. Suitset kuuluvat F.R.A. Premium -mallistoon, ne on valmistettu pehmeästä, italialaisesta nahasta ja ovat äärimmäisen hevosystävälliset, sillä poskihihnat pysyvät aina poissa silmistä. Kauniisti viimeistellyt ja käytännölliset suitset, jotka on somistettu aidoilla Swarovski-kristalleilla, saatavilal värit havana ja musta, sekä koot pony, cob ja horse.

Tuoteominaisuudet:

  • Malli: italialaista nahkaa Swarovski-koristeilla
  • Väri: musta tai mocca
  • Niskahihna: anatomisesti muotoiltu
  • Otsapanta: V-malli, upotetuilla Swarovski-koristeilla
  • Turpahihna: kupolimalli, pehmustettu kolmella renkaalla
  • Poskihihnat: säädettävät
  • Ohjat: nahkaa klipsikiinnityksellä

Tuote numero: 322942

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: