« Takaisin / Teemat / Islanninhevostarvikkeet / Islanninhevosten suitset ja -ohjat

PS of Sweden Jump Off suitset

339,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Saat 10% lisäalennuksen täällä tai 13% sovelluksessa!

Lataa nyt

Kopioi koodi: HAPPY10
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.06.2024 asti.
Våri: Black
Black PS of Sweden Jump Off suitset
Brown PS of Sweden Jump Off suitset
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nämä innovatiiviset suitset on suunniteltu pääasiassa esteratsastukseen ja treeniin. Valmistettu ylellisestä englantilaisesta, kasviparkitusta nahasta. Otsapanta Otsapannassa on ainutlaatuinen, patenttia odottava Click-it™-kiinnitys, jonka ansiosta voit vaihtaa sen muutamassa sekunnissa, myös suitsien ollessa hevosen päässä. Suosittelemme hevosille, jotka * tarvitsevat tukea ja vakautta pysyäkseen muodossa * käyttävät aina kaksoisturpahihnaa * väistelevät kuolainta * kärsivät/ovat kärsineet hammasongelmista * kärsivät/ovat kärsineet suuvammoista Turpahihna Huomioi: * Suitset eivät sisällä leukahihnaa * Suitsien mukana ei tule ohjia, ne on ostettava erikseen * Mukana PS suitsikassi Turpahihnan muotoilu antaa leukaluille liikkumisvapauden ja vapauttaa herkät hermojen päät. Sen yläosa kiinnittyy tavallisella pullback-kiinnityksellä. Niskahihna Patenttia odottavan niskahihnan muoto vähentää herkkien korvien taakse ja niskaan kohdistuvaa painetta. Lisätoppaus antaa korville tilaa liikkua luonnollisesti. Poskihihnat Litteissä poskihihnoissa on ulospäin kääntyvät koukut ja patenttia odottavat kannattimet, joiden ansiosta kuolaimet joustavat hevosen suussa. Tämä vähentää edelleen niskaan kohdistuvaa painetta. Kannattimet voi halutessaan helposti ottaa pois ja laittaa takaisin.

Tuoteominaisuudet:

  • Ehkäisevät painetta
  • Jättävät herkät hermojen päät vapaiksi
  • Pullback-hihna
  • Sileää, englantilaista, kasviparkittua nahkaa
  • FEI:n hyväksymät sekä hevosille että poneille kaikissa ratsastuksen lajeissa

Teknisiä lisätietoja:

Valmistettu käsin kasviparkitusta nahasta.

Pesuohjeet:

Käsittele öljyllä tai hoitoaineella ennen ensimmäistä käyttökertaa. Toistuva öljyäminen on eduksi suitsille. Puhdista suitset nahkasaippualla jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tuote numero: 340918

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: