« Takaisin / Hevonen / Satulat, satulavyöt & jalustimet / Satulavyöt / Pehmusteet ja tarvikkeet

Horze Horze Cairo Infra-Red satulavyön pehmuste

34,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red satulavyön pehmuste
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Pidennetty paluuoikeus 31.1.2024 asti.

Kuvaus

Satulavyön pehmuste on vuorattu infrapunasäteilyä heijastavalla kankaalla, ja sen ulkopinta on nopeasti kuivuvaa ja hengittävää materiaalia. Se kiinnitetään satulavyöhön neljällä leveällä tarralla, ja molemmissa päissä on satulavyölenkit. Saatavissa kaksi kokoa, jotka sopivat joko yleissatulavyöhön tai kouluvyöhön. Pehmeästi topattu pehmuste jakaa paineen tasaisesti. Kankaaseen kudotut keraamiset nanohiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa energiaa ja heijastavat sen takaisin hevosen kehoon pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, aallonpituus 8~12μm. Infrapunasäteily ulottuu syvälle kudoksiin ja kiihdyttää vesimolekyylejä, mikä lisää lämpöä saaden verisuonet laajenemaan ja vilkastuttaa siten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä notkistaa lihaksia.

Tuoteominaisuudet:

  • Teknistä, infrapunasäteilyä heijastavaa kangasta keraamisilla nanohiukkasilla Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Puuvillatwilliä Kiinnitetään satulavyöhön neljällä leveällä kiinnitystarralla Satulavyölenkit molemmissa päissä Ommeltu silikonimerkki

Teknisiä lisätietoja:

Leveys: 15 cm. Pituus 40 cm tai 85 cm. 100 % polyesteriä

Pesuohjeet:

Konepestävä 30 asteessa.

Tuote numero: 14693

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: