Equi-N-icE jääsukat

14,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 2 )
Säästä 13% koko tilauksestasi
Kopioi koodi: FLASHSALE
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.09.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Mountain Horse, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden tuotteille.
Våri: Valkoinen
Valkoinen Equi-N-icE jääsukat
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Equi-N-icE jääsukat on suunniteltu nopeiksi ja helppokäyttöisiksi, ne soveltuvat treenin jälkeiseen jäähdyttelyyn ja ovat täydelliset pienten vammojen ja mustelmien kylmähoitoon.Muiden Equi-N-icE tuotteiden tapaan jääsukkienkin toiminta perustuu lämmön poistamiseen kudoksista sen sijaan, että kudoksia jäähdytetään kylmällä.Jääsukat on valmistettu ainutlaatuisesta, neljään suuntaan joustavasta, huipputeknologisesta materiaalista, joka antaa nivelille täyden liikkumisvapauden, istuu täydellisesti, mutta ei aiheuta kiristymisen vaaraa kuivuessaan.


Käyttöohjeet:


Kuinka Equi-N-icE toimii:Equi-N-icE toimii siirtämällä lämpöä pois halutulta alueelta, toisin kuin muut vastaavat tuotteet, jotka siirtävät kylmyyttä halutulle alueelle.Equi-N-icE ei vaadi pakastamista tai sekoittamista, ei sotke, eikä siinä ole epämiellyttäviä tuoksuja.Käsitellyn alueen lämpötila laskee noin 10-15°C ja vaikutus säilyy 2-3 tuntia. Kun olet käyttänyt Equi-N-icE pinteleitä, ne voidaan pestä ja käyttää uudelleen. Lisää vain pinteleihin valmiiksi sekoitettua linimenttiä sen verran, että niistä tulee kosteat ja laita ne uudelleen suljettavaan pussiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.Käytettävä Coolant linimentti on oikein sekoitettuna helppokäyttöistä, eikä ärsytä ihoa.


Tuote numero: 308786

Lue arvosteluja:

Våri: