« Takaisin / / /

Eskadron Eskadron Control riimu rullasoljilla ja ketjulla

44,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 12%. Osta 80 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.03.2023 asti.
Våri: Blue Nights
Blue Nights Eskadron Control riimu rullasoljilla ja ketjulla
Kokotaulukko
Size A B C
SH 53-58 cm 37 cm 58-62 cm
P 57-62 cm 40 cm 62-66 cm
C 60-65 cm 42 cm 66-70 cm
F 63-68 cm 44 cm 70-74 cm
XF 66-72 cm 46 cm 74-78 cm
Takaisin
Tilaustavara

Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastolta. Jos tilauksessasi on yhteistyökumppaniltamme hankittavia tuotteita, se viivästyttää koko tilauksesi toimitusta. Tarkistathan arvioidun toimituspäivän kassalla.

Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nuorten tai tottelemattomien hevosten taluttaminen saattaa olla vaarallista sekä ihmiselle että hevoselle. Useimmat hevosenomistajat käyttävät tämän ongelman ratkaisuna ketjullista riimunnarua. Control riimussa on integroitu ketju, jota voi käyttää kolmella eri tavalla. Normaali käyttö: Riimunnaru kiinnitetään riimun renkaaseen. Tehokkaampi käyttö: Riimunnaru kiinnitetään ketjun renkaaseen niin, että ketju ei kiristy. Erittäin tehokas käyttö: Riimunnaru kiinnitetään ketjun renkaaseen niin, että ketju kiristyy vedettäessä. Control riimu parantaa hevosesi hallittavuutta ja lisää omaa turvallisuuttasi. Tämän avulla voi välttyä talutusketjun hankalalta kiinnittämiseltä ja irrottamiselta. On erittäin tärkeää, että riimu on säädetty hyvin istuvaksi hevosesi päähän. Hevosen kannalta on tärkeää, että käyttäjä tarkkailee tilannetta ja varmistaa, että käytetyt menetelmät ovat asianmukaisia.

Tuoteominaisuudet:

  • Laadukas riimu on valmistettu kaksivaiheisesti repeytymättömästä nauhasta
  • Mukana integroitu ketju
  • Pehmeästi topatut turpa- ja niskahihnat
  • Piikkisolkikiinnitys vasemmalla puolella ja leuan alla
  • Nikkelöidyt metalliosat

Tuote numero: 323151

Lue arvosteluja:

Våri: