« Takaisin / Hevonen / Riimut & riimunnarut / Riimut

Horze Cairo Infra-Red riimu

OVH: -13% alennusta
34,99 €
OVH: 39,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Cairo Infra-Red riimu
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cairo Infra-Red riimu on anatomisesti muotoiltu, jolloin se jakaa paineen optimaalisesti. Keraamisia hiukkasia sisältävä, pehmeä neopreenitoppaus heijastaa hevosen kehosta vapautuvaa energiaa takaisin pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, mikä vilkastuttaa verenkiertoa. Toppaus kiinnitetään riimuun painonapeilla, ja sen voi irrottaa pesua varten tai käyttää muun haluamansa riimun kanssa.

Tuoteominaisuudet:

  • Anatomisesti muotoiltu riimu Turpa- ja niskahihnoissa pehmeät neopreenipehmusteet Irrotettavat infrapunasäteilyä heijastavat turpa- ja niskapehmusteet Punaiset raidat antavat riimulle Cairo IR-mallistoon sopivan ilmeen Säätömahdollisuus niskahihnassa Punametallin väriset metalliosat

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä

Tuote numero: 22363

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: