« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Koulusuojat

LeMieux LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat

69,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 3 )
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Black/Natural
Black/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
Black/Black LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
White/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
Kokotaulukko
Koko A B C
S 23.5 cm 25 cm 14.5 cm
M 24.5 cm 26 cm 15.5 cm
L 27.5 cm 28 cm 17.5 cm
XL 29.5 cm 31 cm 19.5 cm
Takaisin

LeMieux ProSport Brushing Boots come in a range of sizes, check out the measurements below to make sure you get the right ones. Please note that these measurements are given as a guide and each individual horse will vary. Also, you may need to go up a size for your hind boots.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Paras yhdistelmä mukavuutta ja hengittävyyttä. Ihanteellinen ratkaisu herkkäihoisille hevosille tai silloin, kun täysin vuoratut fleecekengät ovat liian suuret. Kevyt, rei'itetty 3D-verkko edistää ilmavirtausta kengän sisällä ja pitää jalat viileinä. Erittäin pehmeällä fleecellä reunustettu, joka estää hankautumisen ja maksimoi mukavuuden. Sitkeä, kestävä PU-nahasta valmistettu iskupehmuste suojaa harjaantumiselta ja kolhuilta, ja uusin matalaprofiilinen koukkukiinnitys estää ratsastuspinnan materiaalin tarttumisen.  Le Mieux'n tunnusomainen kaksinkertainen yläremmi mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen. Vahvat, joustavat hihnat pitävät saappaat paikoillaan kiristämättä niitä liikaa, ja ne on viimeistelty tuotemerkillä varustetuilla kumipäätteillä, joilla saappaat on helppo irrottaa. Soveltuu käytettäväksi etu- ja takajalkoihin. Myydään pareittain.

Pesuohjeet:

LeMieux-saappaat voidaan helposti pestä koneessa alhaisessa lämpötilassa (mieluiten 30 asteessa). Pesupöytää/kapseliä voidaan käyttää. Neuvotaan pesemään pesupussissa. Varmista, että kaikki hakasulkeet on kiinnitetty toisiinsa ja klipsihihnat on kiinnitetty ennen pesua. Ilmakuivaa ilmakuivaus kaukana lämmönlähteistä, älä koskaan rumpukuivaa.

Tuote numero: 338075

Lue arvosteluja:

Våri: