LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat

62,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 3 )
Våri: Musta/Musta
Musta/Musta LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
Black/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
White/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh hivutussuojat
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Paras yhdistelmä mukavuutta ja hengittävyyttä. Ihanteellinen ratkaisu herkkäihoisille hevosille tai silloin, kun täysin vuoratut fleecekengät ovat liian suuret.

Kevyt, rei'itetty 3D-verkko edistää ilmavirtausta kengän sisällä ja pitää jalat viileinä. Erittäin pehmeällä fleecellä reunustettu, joka estää hankautumisen ja maksimoi mukavuuden.

Sitkeä, kestävä PU-nahasta valmistettu iskupehmuste suojaa harjaantumiselta ja kolhuilta, ja uusin matalaprofiilinen koukkukiinnitys estää ratsastuspinnan materiaalin tarttumisen.  Le Mieux'n tunnusomainen kaksinkertainen yläremmi mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen. Vahvat, joustavat hihnat pitävät saappaat paikoillaan kiristämättä niitä liikaa, ja ne on viimeistelty tuotemerkillä varustetuilla kumipäätteillä, joilla saappaat on helppo irrottaa.

Soveltuu käytettäväksi etu- ja takajalkoihin. Myydään pareittain.


Pesuohjeet:


LeMieux-saappaat voidaan helposti pestä koneessa alhaisessa lämpötilassa (mieluiten 30 asteessa). Pesupöytää/kapseliä voidaan käyttää. Neuvotaan pesemään pesupussissa.
Varmista, että kaikki hakasulkeet on kiinnitetty toisiinsa ja klipsihihnat on kiinnitetty ennen pesua. Ilmakuivaa ilmakuivaus kaukana lämmönlähteistä, älä koskaan rumpukuivaa.


Tuote numero: 338075

Lue arvosteluja:

Våri: