TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 500 ml

43,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 l (87,90 € / l)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Vuosien saatossa koirien nivelet jäykistyvät. Lenkit jotka olivat aiemmin pitkät ja reippaat muuttuvat köpöttelyksi. Paino nousee, lihakset heikentyvät eivätkä enää pysty tukemaan niveliä yhtä hyvin. Kuluminen ja jäykkyys nivelissä kasvavat.

Hyaluronihappo 365 parantaa koiran liikkuvuutta tarjoamalla ravintoaineita joita tarvitaan pitämään nivelet ja lihakset terveinä. Tärkein on hyaluronihappo, joka voitelee ja vähentää kulumista nivelissä.

MSM, kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini tarvitaan mm. uudistamaan nivelrustoa, nivelsiteitä ja lihassoluja.

Monet nivelaineet markkinoilla sisältävät ainoastaan "korjaavia" aineita, mutta kuluminen nivelissä jatkuu. Hyaluroni 365 olemme lisänneet korjaavia aineita sekä korjaamme hyaluronihapon puutteen nivelnesteessä, joka on kulumisen pohjimmainen syy.
Hyaluronihapon vaikutuksen huomaat jo 1-2 viikon jälkeen. Nivelet voivat paremmin ja koira saa nopeasti liikkuvuutta. Se on kuin voitelisi kitisevää saranaa.

Hyaluronihappo 365 imeytyy suolistossa ja pääsee sieltä kaikkiin kehon niveliin. Auttaa koiraa, kun se ei itse pysty tuottamaan tarpeeksi hyaluronia.


Teknisiä lisätietoja:


SISÄLTÖ per 10 ml: Glukosamiini - 600 mg, MSM - 1000 mg, Kondroitiinisulfaatti - 54 mg, Hyaluronihappo - 11 mg, Vesi, Propyleeniglykoli, Ksantaanikumi, Natriumbentsoaatti,.


Käyttöohjeet:


Hyaluroni 365 annetaan ehkäisevästi keski-ikäisille koirille kun he näyttävät merkkejä jäykkyydestä. Kun koira ei enää hyppää autoon tai sohvalle tai kun aamuisin kestää kauan päästä liikkeelle. Nämä oireet voivat johtua vähentyneestä nivelnesteen tuotannosta. Myös koirat jotka jo oireilevat johtuen rasittuneista nivelistä voivat saada lievitystä Hyaluroni 365. Kovassa rasituksessa oleville nuoremmille koirille voidaan antaa Hyaluroni 365 täydentääkseen koiran omaa tuotantoa.Annostus: 10 ml päivittäin sekoitettuna rehuun koiralle joka painaa alle 15 kg.15 ml päivittäin sekoitettuna rehuun koiralle joka painaa 15–30 kg.20 ml päivittäin sekoitettuna rehuun koiralle joka painaa 30-45 kg.25 ml päivittäin sekoitettuna rehuun koiralle joka painaa yli 45 kg.


Tuote numero: 306958

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.