« Takaisin / Merkit / Trikem Dog

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml

44,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 L (44,99 € / L)

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty TrikemSport WorkingDog Hyaluron 365, 1000 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Vuosien saatossa koirien nivelet jäykistyvät. Lenkit jotka olivat aiemmin pitkät ja reippaat muuttuvat köpöttelyksi. Paino nousee, lihakset heikentyvät eivätkä enää pysty tukemaan niveliä yhtä hyvin. Kuluminen ja jäykkyys nivelissä kasvavat. Hyaluronihappo 365 parantaa koiran liikkuvuutta tarjoamalla ravintoaineita joita tarvitaan pitämään nivelet ja lihakset terveinä. Tärkein on hyaluronihappo, joka voitelee ja vähentää kulumista nivelissä. MSM, kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini tarvitaan mm. uudistamaan nivelrustoa, nivelsiteitä ja lihassoluja. Monet nivelaineet markkinoilla sisältävät ainoastaan "korjaavia" aineita, mutta kuluminen nivelissä jatkuu. Hyaluroni 365 olemme lisänneet korjaavia aineita sekä korjaamme hyaluronihapon puutteen nivelnesteessä, joka on kulumisen pohjimmainen syy. Hyaluronihapon vaikutuksen huomaat jo 1-2 viikon jälkeen. Nivelet voivat paremmin ja koira saa nopeasti liikkuvuutta. Se on kuin voitelisi kitisevää saranaa. Hyaluronihappo 365 imeytyy suolistossa ja pääsee sieltä kaikkiin kehon niveliin. Auttaa koiraa, kun se ei itse pysty tuottamaan tarpeeksi hyaluronia.

Teknisiä lisätietoja:

SISÄLTÖ per 10 ml: Glukosamiini - 600 mg, MSM - 1000 mg, Kondroitiinisulfaatti - 54 mg, Hyaluronihappo - 11 mg, Ves, iPropyleeniglykoli, Ksantaanikumi, Natriumbentsoaatti.

Tuote numero: 313630

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: