« Takaisin / Hevonen / Hyönteissuojat / Kärpäshuput

LeMieux LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski

Alk. 24,99 €
OVH: 27,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Camo Brown
Camo Brown LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski
Camo Green LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski
Camo Blue LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski
Jay Blue LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski
Fern LeMieux Visor-Tek Full kärpäsmaski
Kokotaulukko
Koko A B C
XS 50 cm 37 cm 50 cm
S 53 cm 39 cm 53 cm
M 65 cm 41 cm 65 cm
L 70 cm 45 cm 70 cm
XL 73 cm 48 cm 73 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Pidä ärsyttävät hyönteiset loitolla Visor-Tek kärpäsmaskin avulla. Hengittävästä, mustasta verkkomateriaalista valmistettu maski parantaa näkyvyyttä kuusikulmaisella kuviollaan, joten tämä maski takaa tarkan ja häiriöttömän näkökentän mukavuuden kärsimättä. Se suojaa myös 70 % UV-säteilyltä. Silmien alueen reilujen laskosten istuvuus mahdollistaa vapaan näkökentän silmien välillä. Lisäksi reunojen ja korvien takana oleva polarfleecekanttaus on hengittävää ja ehkäisee hankausta. LeMieux on käyttänyt sileää ja joustavaa verkkomateriaalia myös korvissa hengittävyyden lisäämiseksi kesällä samalla, kun ne suojaavat hevosta hyönteisiltä.

Teknisiä lisätietoja:

Verkkomateriaali 100 % nailonia, tarranauha 100 % polyesteriä, Nylex-materiaali 100 % polyesteriä, Fleece 100 % polyesteriä, Bambukangas 60 % viskoosia, 40 % polyesteriä, korvien materiaali 100 % polyesteriä, kanttaukset 100 % polyesteriä, muut nauhat 100 % polypropeenia, kangasmerkit 100 % polyesteriä, PU-vaahto 100 % polyuretaanivaahtoa, lanka 100 % polyesteriä, vetoketju polyesterivetoketju, kuminauhat polyesterillä päällystettyä lateksia

Pesuohjeet:

Suositellaan käsinpesua, mutta voi pestä myös koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa, suositellaan pesua pesupussissa, pesukapselia/-tablettia voi myös käyttää, sulje kaikki tarrat huolella ennen pesua. Suorista/tasoita tuote pesun jälkeen. Ilmakuivaus suojattuna kuumuudelta, ei rumpukuivausta. Vältä vahvojen huuhteluaineiden käyttämistä.

Tuote numero: CP9U2

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: