REKLAMAATIOT


Jos tuote on toimitettaessa vahingoittunut, viallinen tai puutteellinen, asiakkaalla on reklamaatio-oikeus. Pidätämme oikeuden tuotannollisista ja julkaisuihin liittyvistä syistä johtuviin tuoteyksityiskohta- ja värisävymuutoksiin. Emme myöskään vastaa tuotteen normaalista kulumisesta, virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvista vahingoista.

Tuoteyksityiskohta- ja värisävymuutokset eivät oikeuta reklamaatioon.

Jos tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivirhe, joka ilmenee palautusoikeuden jälkeen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme käsitellä asiasi tapauskohtaisesti. Mikäli ravikärryissä tai niiden toimittamisessa on huomautettavaa, otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme asian ratkaisemiseksi.

Horze käsittelee reklamaatiosi 1-2 viikon kuluessa palautuksesi saapumisesta varastoomme. Pidätämme oikeuden viivästyksiin ruuhka-aikoina.

Horze yrittää aina ensisijaisesti ratkaista reklamaatiot ja mahdolliset riita-asiat yhdessä asiakkaan kanssa. Jos kauppausopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten (myyjä-asiakas) välillä, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Kuluttaja voi ODR-foorumin kautta (http://ec.europa.eu/odr) viedä verkkokaupassa tehtyä kauppaa koskevan riitansa riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi, jos myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon. Suomalainen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.