ETUKUPONGIT JA LAHJAKORTIT


Etukupongit (alennukseen oikeuttavat kupongit, joita jaetaan jonkin tietyn kampanja-ajan ja joita ei voi ostaa) ovat voimassa vain tietyn, rajoitetun ja ennalta ilmoitetun ajan. Kertaluontoisen etukupongin voi käyttää vain yhden kerran. Se ei ole voimassa enää uuden tilauksen yhteydessä, vaikka alkuperäisestä tilauksesta, jonka yhteydessä etukuponki on käytetty, peruutettaisiin tai palautettaisiin tuotteita. Etukupongit tulee lunastaa tilauksen yhteydessä syöttämällä etukoodi sille varattuun kenttään ennen tilauksen lähettämistä. Etukupongit eivät välttämättä koske kaikkia tuotteita tai tuotemerkkejä. Myös alennustuotteet ja muut kampanjat voivat olla poissuljettuja.

Etukupongin lunastamisen yhteydessä tilauksella voi olla vähimmäisarvo, jonka tulee täyttyä alennuksen saamiseksi. Tällainen vähimmäisarvo mainitaan etukupongissa tai kampanjan yhteydessä.

Etukupongin voi lunastaa ainostaan tilauksen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Etukuponkeja ei hyvitetä tilauksesta jälkikäteen eikä niiden arvoa voi vaihtaa rahaksi.

Palautettaessa tuotteita tilaukselta, joka on sisältänyt etukupongin, jaetaan etukupongin summa palautettavien tuotteiden määrälle.