Säästä 18 % valitsemastasi tuotteesta! *
Käytä koodia: HZWEEKEND
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
Horze Guide

5 vinkkiä, joiden avulla pidät tallisi järjestyksessä


Tarvitseeko tallisi kunnon siivousta? Meillä on valikoima varusteita ja tarvikkeita, joiden avulla on helppo pitää talli siistinä. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat pitämään tallin hyvässä järjestyksessä.

 1. Hyödynnä karsinan edusta

  Ota kaikki hyöty irti karsinoiden edustasta. Ripustettavia koreja ja koukkuja voi sijoittaa esimerkiksi karsinoiden kaltereihin roikkumaan. Niissä voi helposti säilyttää esimerkiksi riimunnaruja, riimuja, pinteleitä ja suojia, tai vaikkapa kärpäshuppuja. Säilytä karsinoiden edustalla tavaroita, joita käytät usein tallissa ja pidä kaikki muut tavarat varustelaatikoissa esimerkiksi satulahuoneessa.

 2. Käytä alas taitettavia satulatelineitä

  Kun varustat hevostasi ja haluat, että satula on helposti saatavilla, mutta kiinteä satulateline vie liikaa tilaa silloin kun se ei ole käytössä, alas taitettava satulateline ratkaisee ongelman. Teline on helppo taittaa ylös kun tarvitset satulalle säilytyspaikan hevosta varustaessasi. Kun olet valmis, voit viedä satulasi takaisin satulahuoneeseen ja taittaa telineen alas, jolloin se ei vie turhaa tilaa.

  5 vinkkiä, joiden avulla pidät tallisi järjestyksessä
 3. Sijoita loimitelineet järkevästi

  Loimitelineet sopivat loistavasti loimien säilytykseen, eivätkä vie paljon tilaa. Näitä telineitä on saatavilla monenlaisia ja niitä voi käyttää useilla eri tavoilla. Jotkut sijoittavat telineet mielellään karsinoiden ovien eteen, jolloin loimet saa helposti ja nopeasti otettua käyttöön ja ripustettua takaisin telineeseen käytön jälkeen. Jos tallissa ei ole paljon tilaa, telineet kannattaa sijoittaa mieluumin esimerkiksi varustehuoneeseen.

  5 vinkkiä, joiden avulla pidät tallisi järjestyksessä
 4. Hyödynnä varustehuoneen ovi

  Etsitkö luovaa ratkaisua tavaroiden säilytykseen varustehuoneessa? Järjestä lisää säilytystilaa varustehuoneen oveen säilytyslokerikon avulla. Ripusta lokerikko varustehuoneen oveen. Voit säilyttää siellä harjoja, suojia, pinteleitä ja mitä tahansa muita varusteita, joille tarvitset oman säilytystilan.

 5. Asenna satulatelineet

  Älä unohda asentaa riittävästi satulatelineitä satulahuoneeseen. Seinään kiinnitettävät satulatelineet vievät vähemmän tilaa kuin lattialla seisovat telineet ja ne jättävät myös lattialle enemmän tilaa. Kannattaa kiinnittää suitsille naulakot jokaisen satulatelineen viereen. Naulakoissa voi säilyttää myös kypärää tai muita pieniä varusteita.

  5 vinkkiä, joiden avulla pidät tallisi järjestyksessä

Talli on helppo pitää siistinä näkemällä ensin hiukan vaivaa suunnittelun eteen ja hankkimalla oikeanlaiset tarvikkeet.