Näin se toimii!

Yleiset ehdot

Pääsiäiskampanja- Esitteet toimitetaan kaikkien 25/03/2024 ja 07/04/2024 välisenä aikana tehtyjen tilausten mukana (vain niin kauan kuin varastoja riittää).

Ilmaisen toimituksen muodossa oleva palkinto on lunastettavissa 21.04.2024 asti ja ilmaisen toimituksen muodossa oleva palkinto on lunastettavissa 30.05.2024 asti.

YLEISET EHDOT

Kilpailun järjestäjä

Horze International GmbH | Flemingstr. 22 | 36041 Fulda.

Puhelin: +358 3 311 92885 | www.horze.fi | Sähköposti: asiakaspalvelu@horze.fi

Osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Fulda, AG Fulda, HRB 7995.

Toimitusjohtajat: Viola Rebmann, Niko Neuhof | ALV-tunnus: DE 288 579 384.

Osallistumisoikeus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, jotka tekevät ostoksia verkkokaupan verkkosivuillamme. Horze Groupin työntekijät ja heidän lähimmät perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Jos osallistuja on rajoitetusti oikeustoimikelpoinen, vaaditaan hänen laillisen edustajansa suostumus.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sulkea henkilöitä osallistumisen ulkopuolelle oman harkintansa mukaan, jos siihen on pätevä syy. Tällaisia päteviä syitä ovat esimerkiksi

o Kilpailuun osallistumiseen tai sen toteuttamiseen liittyvä manipulointi.

o Näiden ehtojen rikkominen

o Epärehellinen kaupankäynti tai väärien tai harhaanjohtavien tietojen antaminen kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

1. KAMPANJAN KUVAUS JA KILPAILUAIKA

Kampanja-aikana ostoksia tekevät asiakkaat voivat löytää paketistaan pääsiäismunan muotoisen esitteen (niin kauan kuin varastoja riittää). Jokainen flyer sisältää palkinnon, jonka voi lunastaa Horze-ostosten yhteydessä (verkkokaupassa tai sovelluksessa).

Tämä kampanja on voimassa vain loppuasiakkaiden suoraan verkkosivujemme tai sovelluksen kautta tekemissä ostoksissa.

2. MAHDOLLISET HINNAT, TODENNÄKÖISYYDET JA LUNASTUSRAJOITUKSET

Kokonaismäärän ollessa 20 000 flyeriä, mahdollisuus voittaa ilmainen tilaus on 5 %, kun taas todennäköisyys saada niitti ilmaisen toimituksen muodossa on 95 %.

Lunastusaika: 1:

Kampanja alkaa 25/03/2024 ja päättyy 07/04/2024, ja se on käynnissä vain niin kauan kuin flyereita riittää. Palkinnot (tilauspalautusten muodossa) voi lunastaa 21/04/2024 asti. Palkinnot voi lunastaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoittamalla flyerissa olevan koodin. Tilauksen palautuksen arvo on enintään 200€. Niitit ja niihin liittyvän ilmaisen toimituskoodin voi lunastaa itsenäisesti verkkokaupassamme ja sovelluksessamme 30. toukokuuta 2024 saakka.

Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

3. PALKINNON LUNASTAMINEN

Pääpalkinto:

Pääpalkintoon kuuluu tilauksen palautus enintään 200€ arvoon asti. Palkinnon lunastamiseksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita flyerissa ilmoitettu koodi sekä sen paketin tilausnumero, jossa flyer sijaitsi. Lunastettavissa 21/04/2024 asti.

Arpajaislippu:

Niitti sisältää palkinnon, joka on alennuskoodi ilmaiseen toimitukseen seuraavassa tilauksessa. Koodi löytyy flyerista ja se voidaan lunastaa itsenäisesti uuden tilauksen yhteydessä sovelluksessa tai verkkokaupassa. Lunastettavissa 30.5.2024 asti.

4 SEKALAISET

4.1 Tietosuoja: Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilötietojen antamista. Osallistuja vakuuttaa, että hänen antamansa henkilötiedot, erityisesti etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, ovat totuudenmukaisia ja oikeita. Kilpailun aikana annettuja henkilötietoja käytetään yksinomaan tämän kilpailun tarkoituksiin. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen ilman ennakkosuostumusta.

4.2 Vastuu: Horze International GmbH ei ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista tai vammoista, joita voi aiheutua kilpailuun osallistumisen tai myönnettyjen palkintojen käytön aikana. Edellä mainittua vastuunrajoitusta ei sovelleta, jos kyseessä on hengen, ruumiin tai terveyden loukkaantuminen tai jos kyseessä on vilpillisesti salattu vika.

4.3 Muutokset ja päättyminen: Horze International GmbH pidättää oikeuden muuttaa ehtoja tai lopettaa kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

4.4 Oikeustoimet: Oikeustoimet on suljettu pois. Horze International GmbH:n kilpailua koskevat päätökset ovat lopullisia. Jos jokin näiden ehtojen määräys on kokonaan tai osittain pätemätön, se ei vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen. Pätemättömän määräyksen sijasta sovelletaan laillisesti sallittua määräystä, joka on lähimpänä pätemättömän määräyksen taloudellista tarkoitusta. Sama pätee, jos näissä osallistumisehdoissa on porsaanreikä.