Yleissatulat

Yleissatulat

Englantilaisia satuloita on useita eri mallisia ja eri tyylisiä. Yleissatula sopii erinomaisesti rentoon ratsastukseen tai kaikkiin lajeihin harrastelijatasolla.
2 tuotetta

Osta Yleissatulat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Englantilaiset satulat soveltuvat kaikenlaiseen ratsastukseen.

Englantilainen yleissatula on täydellinen vaihtoehto alempia koululuokkia kilpailevalle ratsastajalle, sekä esteratsastuksen lajeihin. Tukeva, englantilainen yleissatula on valmistettu laadukkaasta nahasta tai synteettisistä materiaaleista ja se tarjoaa riittävästi tukea ja mukavuutta rentoon ratsastukseen tai aloitteleville ratsastajille. Englantilaiset yleissatulat sopivat täydellisesti rentoon maastoratsastukseen, sekä este- ja kenttäratsastukseen. Aloittelevat kouluratsastajat voivat myös käyttää yleissatulaa niin valmennuksissa, kuin kilpailuissakin. Hyvin muotoiltu satula tukee polvia ja istuntaa turvallisesti. Nahasta ja synteettisestä materiaaleista valmistetut satulat kestävät säännöllisesti hoidettuina jopa sukupolvelta toiselle. Horzen satulat on suunniteltu sopimaan suurimmalle osalle hevosista ja poneista ja ne tarjoavat hintalaatusuhteeltaan vaihtoehdon jokaiselle ratsastajalle.

Englantilaiset satulat sopivat käytännöllisesti suurimmalle osalle harrasteratsastajista.

Englantilainen yleissatula on paras vaihtoehto useista eri lajeista kiinnostuneelle ratsastajalle, joka ei ole vielä valmis hankkimaan koulusatulaa tai close contact-estesatulaa. Englantilaisissa yleissatuloissa on hellävarainen polvituki, joka takaa hyvän tuen, sekä hiukan syvempi istuin, kuin perinteisissä estesatuloissa. Vaikka yleissatulan istuin ei ole yhtä syvä, se tarjoaa juuri riittävästi turvallista tukea ja on miellyttävä useimmille ratsastajille. Hanki tarpeisiisi soveltuva yleissatula Horzelta ja nauti kaikenlaisesta ratsastuksesta; rennosta maastoilusta kevyeen kouluratsastukseen ja hyppäämiseen saakka.