« Takaisin / Merkit / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem ratsastuskäsineet

OVH: -14% alennusta
42,99 €
OVH: 49,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 2 )
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ratsastuskäsineet
Black Roeckl Waregem ratsastuskäsineet
Kokotaulukko
Koko cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Takaisin

Tilaa nyt ja hyödy monista eduista:


Pidennetty palautusoikeus 06.01.2024 asti.

Ilmainen toimitus alkaen 99€

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Laajennettu palautusoikeus

Kuvaus

Vedenpitävät WAREGEM-käsineet suojaavat käsiä miellyttävästi kylminä, sateisina päivinä tallilla ja hevosen selässä. Kapean malliset ratsastuskäsineet istuvat kuin toinen iho, niissä on PFC-vapaa, erinomaisen hengittävä ja joustava VaporFlex-laminointi kämmenselässä. Kämmen on kestävää DURADERO-keinomokkaa, jossa on lisäksi luistamattoman ohjasotteen varmistava silikoinointi. Mallissa on myös pysyvästi vedenpitävä ja hengittävä ROECK-TEX-kalvo, joka estää käsien kylmettymisen haasteellisissa sääoloissa, kun taas pehmeä, nopeasti kuivuva ja kosteutta säätelevä Easy-Dry-vuori on mukavan lämmin. Käytännölliset ja toiminnalliset: Kämmenpuolen materiaalikerrokset on liimattu tarkasti yhteen, jotta ne eivät luisu toisiaan vasten ohjasotteessa. KOSKETUSNÄYTTÖSORMIKKAAT, peukalon ja etusormen ominaisuudet mahdollistavat älypuhelimen käytön käsineet kädessä. Neopreenirannekkeen helppo kiinnitys varmistaa, että WAREGEM-käsineet ympäröivät ranteen tiiviisti ja luotettavasti. Edelleen, koska ratsastajat arvostavat sitä, että he voivat noudattaa tyylitajuaan lempiharrastuksessaan, ROECKL on suunnitellut kämmenselkään metallinväriset applikaatiot. Värivaihtoehdot musta ja dynaaminen musta/neon.

Tuoteominaisuudet:

  • Kämmenselkä: VaporFlex PFC-vapaa
  • Kämmen: DURADERO WR
  • Ominaisuudet: ROECK-TEX-kalvo, KOSKETUSNÄYTTÖKÄSINEET, SILIKONIGRIPIT, neopreenirannekkeet helpolla kiinnityksellä, Easy-Dry-vuori

Teknisiä lisätietoja:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Tuote numero: 333320

Lue arvosteluja:

Våri: