« Takaisin / Hevonen / Kuolaimet / Weymouth-Kuolaimet

Sprenger Sprenger Satinox kankikuolain, 14 mm, 5 cm varret

134,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Silver
Silver Sprenger Satinox kankikuolain, 14 mm, 5 cm varret
Kokotaulukko
A B
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Sprenger Satinox-kuolaimet ovat laadukkaita vastineita ruostumattomasta teräksestä valmistetuille, anatomisesti muotoilluille kuolaimille. Verrattuna aikaisempiin malleihin alemmissa hintaluokissa näiden kuolaimien ominaisuuksia ovat erinomainen valmistusprosessi sekä testatut ja laadukkaat materiaalit. Satiiniviimeistelty ja mattapintainen suuosa on erittäin tyylikkään näköinen ja tuntuu miellyttävältä hevosen kielellä. Kaarevan muotonsa ansiosta Satinox-kuolaimet antavat reilusti tilaa kielelle. Ne takaavat paineen tasaisen jakautumisen sekä mahdollistavat suoran ja tarkan vaikutuksen. Satinox-mallistossa on perusvalikoima kuolaimia kaikenlaisille hevosille eri ratsastuksen lajeihin ja eri tasoille, mikä tekee siitä mielenkiintoisen valikoiman edullisten ja keskihintaisten kuolaimien luokassa. Suuosia on saatavissa sekä yksinivelisinä, kolmipalaisina että suorina, ja kouluratsastajat voivat odottaa kankikuolaimia ja bridongeja.

Tuoteominaisuudet:

  • Vinot siirtymät sivuosiin, kevyesti kaareva suuosa, ei kontaktia herkkään kitalakeen
  • Vakaa ja tasainen paine koko kielen leveydelle
  • Soveltuu myös kankikuolaimeen totutteluun
  • Erinomainen valmistusprosessi sekä testatut laatumateriaalit

Teknisiä lisätietoja:

Paksuus: 14 mm Varret: 5 cm Ruostumatonta terästä.

Tuote numero: 341321

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: