Hubertus Schmidt kankikuolain Sensogan 16 mm

249,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Jopa 20 % alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 50 € tai yli, säästä 15%. Osta 80 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 27.06.2022 asti. Ei voimassa merkkien Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund tuotteille.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kankikuolain, jonka leukaketjun koukut ehkäisevät ketjua nipistämästä leukaa. Säilyttää ketjun paineen tasaisena, koska ketju on vain vähän löysä. Hyvä vaihtoehto ratsastajille, jotka eivät ole kokeneita kankisuitsien käyttäjiä.Ratsastaja voi muuttaa kankikuolaimen kulmaa vetämällä ohjista ja lisätä painetta kitalakeen korkean kielentilan avulla. Siksi kankikuolainta suositellaan vain kokeneille ratsastajille, joilla on vakaat kädet.Ohjasapuja tarvitaan vähemmän, koska ne ovat tehokkaampia lyhyiden varsien ansiosta. Siksi on tärkeää, että ratsastajalla on vakaat kädet.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: suora.Materiaali: Sensogan, renkaat ja varret ruostumatonta terästä.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaiden malli: kanki.


Tuote numero: 300702

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.