Sprenger Hubertus Schmidt kankikuolain Sensogan 16 mm

249,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
Kokotaulukko
A B
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kankikuolain, jonka leukaketjun koukut ehkäisevät ketjua nipistämästä leukaa. Säilyttää ketjun paineen tasaisena, koska ketju on vain vähän löysä. Hyvä vaihtoehto ratsastajille, jotka eivät ole kokeneita kankisuitsien käyttäjiä.Ratsastaja voi muuttaa kankikuolaimen kulmaa vetämällä ohjista ja lisätä painetta kitalakeen korkean kielentilan avulla. Siksi kankikuolainta suositellaan vain kokeneille ratsastajille, joilla on vakaat kädet.Ohjasapuja tarvitaan vähemmän, koska ne ovat tehokkaampia lyhyiden varsien ansiosta. Siksi on tärkeää, että ratsastajalla on vakaat kädet.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: suora.Materiaali: Sensogan, renkaat ja varret ruostumatonta terästä.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaiden malli: kanki.


Tuote numero: 300702

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: