Säästä 15 % kaikista Horze-tuotteista
Osta nyt

F.R.A Cavallo Western Bridge satulahuopa TSP#3001

Tuote numero: 314913

€ 209,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
F.R.A Cavallo Western Bridge satulahuopa TSP#3001
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
F.R.A Cavallo Western Bridge satulahuopa TSP#3001
Kuvaus

Kuvaus

Western Bridge satulahuopa on erinomainen ratkaisu silloin, kun satula on hieman liian tiukka sään kohdalta ja nousee keskeltä tai takaa. Edestä ja takaa ohuempi, sekä keskeltä kohotettu satulahuopa lievittää satulan aiheuttamaa painetta hevosen selässä ja parantaa samalla satulan istuvuutta. Kevyt ja iskuja vaimentava Western Bridge satulahuopa pitää selkärangan ja sään oltavat miellyttävinä koko satulan rungon alueella, varmistaen satulan mukavuuden ja vakauden.
Erinomainen ratkaisu silloin, kun satula on hieman liian tiukka sään kohdalta ja nousee keskeltä tai takaa. Edestä ja takaa ohuempi, sekä keskeltä kohotettu satulahuopa lievittää satulan aiheuttamaa painetta hevosen selässä ja parantaa samalla satulan istuvuutta. Kevyt ja iskuja vaimentava Bridge TSP satulahuopa pitää selkärangan ja sään oltavat miellyttävinä koko satulan rungon alueella, varmistaen satulan mukavuuden ja vakauden.


Teknisiä lisätietoja:


Pituus: 30” (76 cm) Leveys: 32 ” (81 cm).

Patented Nitrex Closed-Cell Foam.

Benefits of a pad built up in thin layers. 4 different material densities creates a thinner pad with greater shock absorption than a pad twice as thick allows more room for free movement of the scapula (shoulder blade).
F.R.A. Cavallo pad is reversible. New Zealand wool on one side, closed cell shock absorbing foam on the other. Use either side against the horse; it’s your personal preference!
Patented nitrex Closed-Cell Foam: Non-PVC foam that has low resilience and low penetration value, resulting in excellent shock absorption, insulation and rebound (G-value energy return). Far superior to traditional foams. Soft and lightweight, water-absorption free.
Open cell memory foam to enhace saddle fit, releases as the rider shifts weight to vary pressure and gently massage the muscles, promoting healthy circulation. Evenly distributes rider and saddle weight on the muscles. Contracts where the saddle is tight and remains full where the saddle has less contact.
Our Tri-Density Solution, plus the performance enhancement (PE)panel , combined with fine finishing details including genuine leather butt joints, nylon bindings and aeration perforations, provides the Ultimate in Saddle Pads, benefiting both horse and rider!

* Shock absorbent, saves the back of both horse and rider.
* Promotes blood circulation (the slow release memory of the open cell foam creates a gentle massaging action on the horse’s muscle structure).
* Contracts at pressure points, fills gaps.
* Enhances the saddle gullet (protecting the spine).
* Cutback allows wither relief.
* More comfort for a saddle which fits perfectly.
* Allows one saddle to be used on multiple horses.
* Compensates for the changing horses back (different levels of conditioning, natural development over the season and development over the horse’s lifetime).

New Zealand Merino Wool:100% Merino Wool carded and consolidated into a dense material. The resulting cloth is then heat-bonded to enhance dimensional stability, durability and abrasion resistance.
high directional stability to maintain shape characteristics Merino wool, Resilient, Durable, wicks away moisture, breathable and insulating.


Asiakasarvioiden keskiarvo
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.