Sectolin Favourite neste 1 litra

€ 27,95
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 25 % valitsemastasi tuotteesta
Kopioi koodi: HIGHLIGHT25
Tilauksen minimisumma on 70 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan yhtä tuotetta. Alennus vähennetään tuotteesta, jolla on korkein myyntihinta. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme ainoastaan tuotteen alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.10.2021. saakka.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Favourite neste: hiero tätä nestettä herkille, jäykille tai kankeille lihaksille tai jänteille rankan urheilusuorituksen jälkeen. Hoitaa herkkiä ja väsyneitä lihaksia.Älä käytä kolmeen päivään ennen kilpailuja. Vain ulkoiseen käyttöön.


Teknisiä lisätietoja:


Denaturoitu alkoholi, vesi, kamferi, sareptansinappi, capsicum annuum (paprika), fenoksietanoli, propyleeniglykoli, natriumlauryylisulfaatti, metyyliparabeeni, arnikauute, butyyliparabeeni, propyyliparabeeni, etyylilparabeeni, 2-bromi-2-nitropropaani-1-3-dioli.


Tuote numero: 302245

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Sectolin Favourite neste 1 litra