Freedom estesatulavyö mahapanssarilla

449,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Våri: Musta
Musta Scharf Freedom estesatulavyö mahapanssarilla
Ruskea Scharf Freedom estesatulavyö mahapanssarilla
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ylellinen ja patentoitu SCHARF Freedom satulavyö on suunniteltu niin, että sen jokainen osa on vuorovaikutuksessa tietyn rintalihaksen kanssa häiritsemättä muiden lihasten vapaata toimintaa.
Satulavyö toimii vuorovaikutuksessa riippumattomasti oikean- ja vasemmanpuoleisten kylkivälilihasten mukana, mukautuen syvien rintalihasten liikkeisiin sekä nousten ja laskien rintalihasten liikkeen mukana lihasten muuttuvien muotojen mukaisesti. Satulavyön joustavuus parantaa kylkiluiden ja rintakehän rustoliittymien ja nivelien liikkuvuutta mahdollistaen rintakehän laajenemisen esteettömästi.
Satulavyön ilmankierto on maksimaalinen. SCHARF Freedom satulavyön kontaktipinnat hevoseen mahdollistavan ilmanvirtauksen ja ehkäisevät hikoilemista.
Anatomisen muodon ansiosta rintalastaan eikä kyynärpäähän kohdistu painetta vaan tilaa on optimaalisesti. Satulavyö soveltuu herkille hevosille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet on helppo kiinnittää, ja joustava materiaali yhdessä rullasolkien kanssa varmistaa erinomaisen mukavuuden.
SCHARF Freedom satulavyö on ainutlaatuinen, sen mullistava toiminta tekee siitä markkinoiden ensimmäisen satulavyön, joka toimii vuorovaikutuksessa lihaksiston kanssa. Sen erityiset liitokset mahdollistavat satulavyön taittelemisen niin, ettei se vie paljon tilaa kuljetuksessa tai säilytyksessä. SCHARF Freedom satulavyö on patentoitu ja valmistettu Euroopassa laadukkaista materiaaleista eurooppalaisten standardien mukaisesti. Tämän tuotteen kehittelyssä on painotettu hevosen elämänlaatua, ja satulavyön hyvän laadun ansiosta voit käyttää sitä useiden vuosien ajan.
Satula pysyy turvallisesti hevosen selässä hevosen säilyttäessä optimaalisen liikkumisvapauden.
100 % pehmeää ja sileää nahkaa. Satulavyö puhdistetaan nahanhoitotuotteilla.
Freedom satulavyö on ainoa satulavyö, jossa on erittäin vastustuskykyinen, integroitu rakenne, joka on valmistettu muotoaan muuttamattomista polymeerikuiduista. Tämä yhtenäinen ja saumaton materiaali toimii sisäisenä rakenteena, jota on käytännössä mahdotonta rikkoa. Vahva synteettinen kuitu (750 kg:n vastus koulu- ja islanninhevosmalleissa ja 1500 kg:n vastus este-, kilpailu- ja lännenmalleissa) kulkee päästä päähän, se on päällystetty laadukkaalla nahalla, joka yhdistää osat toisiinsa tyylikkäästi ja laadukkaasti. Tämä materiaali on viimeisintä uutta, ja sitä käytetään extreme-lajeissa (kiipeily, alusten kiinnittäminen, ilmaurheilu jne.), materiaali on hyväksytty eurooppalaisten turvanormien mukaisesti, ja sillä on lujuuden tarkistuksen osoittava sertifikaatti.


Tuote numero: 329369

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: