Uvex Ratsastuskypärät

Uvex Ratsastuskypärät

26 tuotetta
Osta Uvex Ratsastuskypärät at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Uvex ratsastuskypärät

Turvallisuus ensin kaikissa tilanteissa! Olipa kyse ratsastuskentällä tehtävistä kouluratsastusharjoituksista, esteratsastuksesta tai maastoratsastuksesta ammattiratsastajana tai harrastelijana, sinulla tulisi aina olla ratsastuskypärä päässäsi. Eikä vain kypärä päässä, vaan sen tulisi olla myös sopiva ja oikein kiinnitetty, koska se on ainoa tapa suojata päätä putoamistilanteessa. Kypärän tulee aina olla sekä sopiva että miellyttävä päässä. Uvex ratsastuskypärissä on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät niistä mahdollisimman miellyttäviä jopa kuumassa keskipäivän auringonpaahteessa.

Uvex - turvallisuus ja innovatiivisuus kohtaavat

Uvex tekee jatkuvasti työtä yhdistääkseen maksimaalisen turvallisuuden käyttömukavuuteen ja upeaan ulkonäköön. Kaikki Uvexin ratsastuskypärät täyttävät nykyiset turvallisuusstandardit, ja joissain malleissa, kuten Uvex Exxential Mips ja Uvex Elexxion Tocsen ratsastuskypärissä, on turvallisuutta entisestään lisääviä ominaisuuksia. Kaikki Uvex kypärät voi säätää takana olevan säätöpyörän avulla, jolloin kypärä pysyy tiiviisti päässä eikä luisu paikaltaan. Lisäksi pehmustetun leukahihnan pituus on säädettävissä. Varmista, että suljettua leukahihnaa ei saa vedetyksi leuan yli, koska muuten kypärä saattaa pudota päästä putoamistilanteessa. Kypärien toinen tärkeä ominaisuus on ilmastointi, hyvin ilmastoitu ratsastuskypärä on miellyttävä päässä erityisesti kesällä. Lopuksi kypärän pitäisi tietenkin olla myös mieleinen käyttäjälleen. Uvex tarjoaa erilaisia kypärän muotoja (pyöreämpiä ja soikeampia) sekä pinnaltaan kiiltäviä, mattapintaisia ja samettipintaisia. Jos olet rohkeampi, voit valita modernin, värikkään kypärän tai kypärän säihkyvillä glittersomisteilla ja kristalleilla. Muita lisäominaisuuksia ovat esim. Uvex Suxxeed kypärän antibakteerinen ja pestävä vuori tai Uvex Exxential kypärän poninhäntäaukko, jonka läpi voit vetää poninhäntäsi.

Uuden Uvex ratsastuskypärän aika

Putoamisen jälkeen tulisi hankkia uusi kypärä niin nopeasti kuin mahdollista. Myös laadukas ratsastuskypärä on vaihdettava uuteen viimeistään kahdeksan vuoden käytön jälkeen, vaikka sitä ei olisikaan käytetty putoamistilanteessa. Laajasta laadukkaiden ratsastuskypärien valikoimastamme löydät helposti uuden Uvex ratsastuskypärän, tosin monet ominaisuudet ja upeat mallit saattavat aiheuttaa valinnanvaikeutta.