Säästä jopa 50% monista tuotteista
Turpahihnat

Turpahihnat

Turpahihna kehystää hevosesi päätä ja tarjoaa kontrollia ja tukea jokaiseen lajiin. Cavesson-turpahihnoja valmistetaan useista erilaisista nahkamateriaaleista.
44 tuotetta

Osta Turpahihnat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hyvin istuva turpahihna korostaa hevosesi pään muotoa ja tarjoaa hellävaraisen paineen ja kontrollin.

Eri lajeissa käytettyjen turpahihnojen mallit voivat vaihdella perinteisestä kaksoisturpahihnasta erityisesti koulutukseen tai kilpailuihin suunniteltuihin turpahihnoihin. Elegantit, tikatut yksityiskohdat tai sileä, klassinen viimeistely kehystävät kauniisti hevosesi päätä. Kaksoisturpahihna ehkäisee hevosta aukomasta suutaan ja heittämästä kieltään kuolaimen yli. Nämä monipuoliset turpahihnat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen, mutta niitä nähdään usein myös este- ja kenttäratsastajien käytössä. Englantilainen turpahihna toimii samankaltaisesti, mutta siinä on vain yksi hihna, toisin kuin kaksoisturpahihnassa.

Horzelta löydät jokaisen mieltymyksiin ja kaikkiin lajeihin soveltuvat turpahihnat.

Kenttäratsastuksessa monet ratsastajat suosivat meksikolaista turpahihnaa maastokokeessa ja rataesteillä. Hellävarainen, keskelle turvan päälle kohdistuva paine on pehmustettu miellyttävällä ja pehmeällä tyynyllä ja leuan, sekä huulten yli kulkevat hihnat takaavat kontrollin ja vakauden. Leveät ja topatut nahkaiset turpahihnat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen ja kankisuitsiin. Tasainen, litteä ja leveä turpahihna on suosittu englantilaisten suosimassa hunter-lajissa. Lisää suitsiin hauskasti kimallusta koristeellisella otsapannalla ja valitse värikkäät kristallit tai klassiset metallikoristeet. Kun tarvitset turvallisen vaihtoehdon pimeällä ratsastukseen, hanki heijastava päällinen hevosesi turpahihnaan korostamaan näkyvyyttä liikenteessä. Millaisen turpahihnan ikinä tahdotkaan, löydät haluamasi Horzelta.