Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Turpahihnat

Turpahihna kehystää hevosesi päätä ja tarjoaa kontrollia ja tukea jokaiseen lajiin. Cavesson-turpahihnoja valmistetaan useista erilaisista nahkamateriaaleista.

Rajaukset:
61 tuotetta

Hyvin istuva turpahihna korostaa hevosesi pään muotoa ja tarjoaa hellävaraisen paineen ja kontrollin.

Eri lajeissa käytettyjen turpahihnojen mallit voivat vaihdella perinteisestä kaksoisturpahihnasta erityisesti koulutukseen tai kilpailuihin suunniteltuihin turpahihnoihin. Elegantit, tikatut yksityiskohdat tai sileä, klassinen viimeistely kehystävät kauniisti hevosesi päätä. Kaksoisturpahihna ehkäisee hevosta aukomasta suutaan ja heittämästä kieltään kuolaimen yli. Nämä monipuoliset turpahihnat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen, mutta niitä nähdään usein myös este- ja kenttäratsastajien käytössä. Englantilainen turpahihna toimii samankaltaisesti, mutta siinä on vain yksi hihna, toisin kuin kaksoisturpahihnassa.

Horzelta löydät jokaisen mieltymyksiin ja kaikkiin lajeihin soveltuvat turpahihnat.

Kenttäratsastuksessa monet ratsastajat suosivat meksikolaista turpahihnaa maastokokeessa ja rataesteillä. Hellävarainen, keskelle turvan päälle kohdistuva paine on pehmustettu miellyttävällä ja pehmeällä tyynyllä ja leuan, sekä huulten yli kulkevat hihnat takaavat kontrollin ja vakauden. Leveät ja topatut nahkaiset turpahihnat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen ja kankisuitsiin. Tasainen, litteä ja leveä turpahihna on suosittu englantilaisten suosimassa hunter-lajissa. Lisää suitsiin hauskasti kimallusta koristeellisella otsapannalla ja valitse värikkäät kristallit tai klassiset metallikoristeet. Kun tarvitset turvallisen vaihtoehdon pimeällä ratsastukseen, hanki heijastava päällinen hevosesi turpahihnaan korostamaan näkyvyyttä liikenteessä. Millaisen turpahihnan ikinä tahdotkaan, löydät haluamasi Horzelta.