« Takaisin / Merkit / Trust Equestrian

Trust Equestrian Trust Equestrian Sweet Iron Loose Ring nivelkuolain

74,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 20% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 120 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 25.06.2023 asti.
Kokotaulukko
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Loose ring on standardi sivukappale. Vapaasti pyörivät renkaat mahdollistavat kuolaimen vapaamman liikkumisen hevosen suussa, joten monet hevoset hyväksyvät tämän kuolaimen hyvin. Pyörivien renkaiden takia ohjasavut vaikuttavat epäsuorasti. Huulien nipistelyn ehkäisemiseksi on suositeltavaa käyttää kuolainkumeja kuolaimen kanssa. Nivelkuolaimessa on yksi nivelpiste, mikä aiheuttaa vähemmän painetta kieleen kuin kolmipalainen suukappale. Nivelkuolaimen suukappale kohdistaa painetta pääasiassa hammaslomaan, kielen sivuihin ja saattaa myös vaikuttaa kitalakeen. Nivelkuolaimen suukappaletta pidetään suukappaleiden standardina. Sweet Iron kuolaimet on valmistettu teräksestä, ja ne ovat väriltään huomattavan sinisiä. Sweet Iron ruostuu, kun se joutuu kontaktiin ilman (kosteuden) kanssa. Pinnan ruoste maistuu makealta ja stimuloi luonnollisesti syljen eritystä. Tämä saa hevosen erittämään enemmän sylkeä, mikä vuorostaan rohkaisee hevosta hyväksymään kuolaimen paremmin.

Tuote numero: 329875

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: