15% alennusta Horzen ratsastuskoulutarvikkeista
Säästä nyt

Treeniin

Ratsastuskentän tarvikkeet tekevät treenaamisesta hauskaa. Kirkkaan väriset estetarvikkeet ja helposti havaittavat ja kestävät kouluradan kirjaimet piristävät ratsastuskenttäsi ilmettä.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Hinta
Hinta
Rajaukset:
2 tuotetta

Ratsastuskentän kalusteet täydentävät treeniympäristösi ja tekevät siitä käytännöllisemmän.

Toimivat estetolpat ja niiden kannattimet sekä satulatelineet ja siivousvälineet ovat välttämättömiä treenien sujuvuuden kannalta.Yksinkertaiset PVC-kannattimet ja tötteröt mahdollistavat päivittäisissä treeneissä sellaisten esteiden ja tehtävien rakentamisen, joita sinä ja hevosesi saatatte kohdata kilpailuissa. Kouluradan tehtävät ja kirjaimet auttavat sinua valmistelemaan oppilaitasi kilpailusuorituksiaan varten. Näiden kirkkaan väristen tötteröiden avulla yksinkertaisten tehtävien luominen aloitteleville ratsastajille sujuu helposti. Pidä kaikki estekalusteesi uuden näköisinä ja hyvin huollettuina oikeanlaisella hoidolla ja vaihtamalla aina kuluneet tai halkeilleet osat uusiin.

Ratsastuskentän kalusteet tekevät ratsastustunneista ja valmennuksista hauskempia niin hevosille, kuin ratsastajillekin.

Lisää hieman väriä valmennuksiisi hankkimalla treeneihin sopivat kalusteet Horzelta. Vahvat ja kirkkaan väriset PVC-muovista valmistetut kalusteet ovat kevyitä ja helposti hoidettavia sekä siirreltäviä, joten ne sopivat erinomaisesti talliympäristöön. Värikkäät estekannattimet sopivat täydellisesti esteiden korkeuden säätämiseen ja tarjoavat lisähaasteita ratsastajille. Yhdistä nämä kannattimet yksinkertaisiin PVC-puomeihin, joita löydät mistä tahansa estekalusteita myyvästä liikkeestä ja saat rakennettua esteradan helposti. Lisää vain estetolpat ja ratasi on valmis ratsastettavaksi.