Treeniin

Treeniin

Ratsastuskentän tarvikkeet tekevät treenaamisesta hauskaa. Kirkkaan väriset estetarvikkeet ja helposti havaittavat ja kestävät kouluradan kirjaimet piristävät ratsastuskenttäsi ilmettä.
3 tuotetta

Osta Treeniin osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastuskentän kalusteet täydentävät treeniympäristösi ja tekevät siitä käytännöllisemmän.

Toimivat estetolpat ja niiden kannattimet sekä satulatelineet ja siivousvälineet ovat välttämättömiä treenien sujuvuuden kannalta.Yksinkertaiset PVC-kannattimet ja tötteröt mahdollistavat päivittäisissä treeneissä sellaisten esteiden ja tehtävien rakentamisen, joita sinä ja hevosesi saatatte kohdata kilpailuissa. Kouluradan tehtävät ja kirjaimet auttavat sinua valmistelemaan oppilaitasi kilpailusuorituksiaan varten. Näiden kirkkaan väristen tötteröiden avulla yksinkertaisten tehtävien luominen aloitteleville ratsastajille sujuu helposti. Pidä kaikki estekalusteesi uuden näköisinä ja hyvin huollettuina oikeanlaisella hoidolla ja vaihtamalla aina kuluneet tai halkeilleet osat uusiin.

Ratsastuskentän kalusteet tekevät ratsastustunneista ja valmennuksista hauskempia niin hevosille, kuin ratsastajillekin.

Lisää hieman väriä valmennuksiisi hankkimalla treeneihin sopivat kalusteet Horzelta. Vahvat ja kirkkaan väriset PVC-muovista valmistetut kalusteet ovat kevyitä ja helposti hoidettavia sekä siirreltäviä, joten ne sopivat erinomaisesti talliympäristöön. Värikkäät estekannattimet sopivat täydellisesti esteiden korkeuden säätämiseen ja tarjoavat lisähaasteita ratsastajille. Yhdistä nämä kannattimet yksinkertaisiin PVC-puomeihin, joita löydät mistä tahansa estekalusteita myyvästä liikkeestä ja saat rakennettua esteradan helposti. Lisää vain estetolpat ja ratasi on valmis ratsastettavaksi.