Terapialoimet & magneettiloimet Bucas

Terapialoimet & magneettiloimet Bucas

11 tuotetta
Bucas Therapy ulkoloimen kaulakappale

Bucas Therapy ulkoloimen kaulakappale

149,00 €
Bucas Therapy Cooler Pony terapialoimi

Bucas Therapy Cooler Pony terapialoimi

169,00 €
Bucas Therapy Mesh kaulakappale

Bucas Therapy Mesh kaulakappale

105,00 €
Saatavilla heti
Bucas Therapy Mesh verkkoloimi

Bucas Therapy Mesh verkkoloimi

229,00 €
Saatavilla heti
Bucas Recuptex Therapy -loimi

Bucas Recuptex Therapy -loimi

229,00 €
(1)
Bucas Therapy kävelykoneloimi

Bucas Therapy kävelykoneloimi

209,00 €
(1)
Bucas Therapy ulkoloimi, 300 g Bucas Therapy ulkoloimi, 300 g

Bucas Therapy ulkoloimi, 300 g

395,00 €
Bucas Therapy Cooler kaulakappale

Bucas Therapy Cooler kaulakappale

105,00 €
Bucas Therapy Light ulkoloimi Bucas Therapy Light ulkoloimi

Bucas Therapy Light ulkoloimi

349,00 €
Bucas Recuptex -ratsastusloimi

Bucas Recuptex -ratsastusloimi

119,00 €
Bucas Therapy ulkoloimi, 150 g Bucas Therapy ulkoloimi, 150 g

Bucas Therapy ulkoloimi, 150 g

369,00 €

Osta Terapialoimet & magneettiloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten magneettiloimet - tekninen innovaatio

Hevosten magneettiloimet ovat tekniikan saavutus, joka tukee kehon magneettikenttiä. Magneettiloimi luo magneettikentän siinä olevan metalliverkon välityksellä. Se stimuloi aineenvaihduntaa ja tukee samanaikaisesti hevosen kehon puolustusjärjestelmää. Tästä syystä tulehdukselliset tilat paranevat nopeammin, kuona-aineet huuhtoutuvat tehokkaammin pois, ja hevosen yleinen reaktio loukkaantuessa paranee.

Hevosten hierontaloimet

Hierontaloimet säästävät aikaasi ja voimiasi, joita olisit käyttänyt hieroessasi hevosta itse, puhumattakaan tietotaidosta, jota hevosen tehokkaaseen hierontaan tarvitaan. Loimi antaa hierontaa joko hankaamalla tai värinän avulla, ja niitä on saatavissa satulahuovan kokoisina sekä tavallisen loimen kokoisina. Nämä hierontaloimet voivat olla avuksi silloin, kun hevosesi on loukkaantunut tai saanut venähdyksen, ja niitä voi käyttää myös ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa. Voit esimerkiksi laittaa hevoselle hierontaloimen treenin jälkeen varmistaaksesi, että hevosen lihasten jännitys ja kireys laukeaa. 

Lämpöterapialoimet lämmittävät hevostasi

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on lämpö yleensä hyvä tuki paranemisprosessissa, ja siksi valikoimassamme on myös lämmittäviä terapialoimia. Nämä lämmittävät hevostasi esim. infrapunasäteilyn välityksellä. Tutustu nyt terapialoimiemme ja magneettiloimiemme laajaan valikoimaan.

Magneettisessa terapialoimessa on useita sisäänrakennettuja magnettikeloja. Loimessa on myös tasku ohjausyksikölle. Tämä ohjausyksikkö lähettää erilaisia elektronisia värähdyksiä loimen keloihin. Nämä luovat värähtelevän magneettikentän, joka vaikuttaa koko hevoseen. Nämä magneettikentät eivät tuota lämpöä. Ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja uusien solujen muodostumista. Hevosen puolustuskyky vahvistuu ja veren happipitoisuus lisääntyy.

Magneettiloimen käyttö on suositeltavaa akuuteissa tulehdustiloissa ja rappeuttavissa sairauksissa, erityisesti muskuloskeletaalisessa järjestelmässä. Lisäksi nämä terapialoimet ovat hyvä apu ongelmien ehkäisemisessä, kuntoutuksessa, fysioterapiassa ja jälkitilojen hoidossa. Monet ratsastajat käyttävät magneettiloimia lihasten jännityksen ja siitä aiheutuvan liikkuvuuden huonontumisen lievittämiseen.

Kuinka usein ja kuinka kauan kerrallaan magneettiloimea tulisi käyttää, on yksilöllistä ja riippuu hoidon päämäärästä. Yleisenä peukalosääntönä voi pitää, että loimea olisi hyvä käyttää 3-5 päivänä viikossa puolen tunnin ajan kerrallaan. Akuuteissa tulehdustiloissa magneettiloimea voi kuitenkin käyttää pidempiä aikoja päivittäin. Ohjausyksiköissä on yleensä useita erilaisia terapiaohjelmia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Voit myös kehittää ja tallentaa oman ohjelman eläinlääkärisi avustuksella.

Kuten kaikkien hoitojen yhteydessä, hevosen yksilölliset tarpeet on arvioitava. Magneettiloimien käytössä on oltava kärsivällinen. Voit odottaa selkeitä tuloksia useiden viikkojen käytön jälkeen.

Kaikenlaiset terapialoimet, joissa on värähteleviä magneettikenttiä, soveltuvat lihasterapiaan. Värähtelevät magneettikentät stimuloivat solujen muodostumista ja edistävät verenkiertoa. Nämä molemmat ovat tärkeitä edellytyksiä lihasten kehitykselle.

Toinen hyvä teknologia on ioniterapia. Näiden loimien sisäpinnalla on pinnoite, joka vapauttaa negatiivisia ioneja. Näiden ionien oletetaan muuttavan hevosen kehossa olevia vesimolekyylejä ja vilkastuttavat siten verenkiertoa. Tämä parantaa lihasten hapensaantia ja poistaa kuona-aineita. Tällaista terapialoimea voi käyttää ennen treeniä, jolloin hevosen elimistö valmistautuu treeniin. Loimea voi myös käyttää treenin jälkeen lihasten palautumiseen.