« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Varusteiden hoito / Tekstiilien hoito

Stassek Stassek Quickstar 2.1 Premium pesuaine loimille ja satulahuoville, 2 litraa

41,18 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
2 l (20,59 € / l)
( 2 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Clear
Clear Stassek Quickstar 2.1 Premium pesuaine loimille ja satulahuoville, 2 litraa
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Premium pesuaine vettä hylkiville ja hengittäville hevosen loimille. Quickstar 2.1 on myös erinomainen kankaisten satulahuopien, suojien ja lampaannahkaisten satulahuopien pesuun. Pohjana on Quickstar pesuaineemme nahalle, olemme kehittäneet premium-pesuaineen, joka antaa vettä hylkivän suojan loimille. Tavalliset pesuaineet ja huuhteluaineet saattavat tuhota loimiesi vettähylkivät ja hengittävät ominaisuudet. Quickstar 2.1 pitää hevosesi kuivana. Quickstar 2.1 on tietenkin ihanteellinen pesuaine myös koirasi loimille.Quickstar 2.1 on äärettömän mieto ja riittoisa.

Teknisiä lisätietoja:

Ainesosat: 5-15% anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, saippuaa, hajusteita, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Pesuohjeet:

Konepesu: käytä enintään 50 ml (3-4 ruokalusikallista) Quickstar® 2.1 -pesuainetta, pesu enintään 40 °C:ssa. Älä käytä huuhteluainetta tai tahranpoistoaineita. Linkoa vain kevyesti (600 rpm), älä kuivaa koneessa. Ripusta kuivumaan ilmavaan paikkaan huoneenlämpöön. Noudata valmistajan hoito-ohjeita. Käsinpesu: käytä 25 ml (2 ruokalusikallista) Quickstar ® 2.1:tä 10 litraan vettä, purista kevyesti, älä väännä. Anna huopien kuivua ilmavasti huoneenlämmössä. Voimakkaasti likaantuneille alueille sekoita liuos, jossa on 1 rkl Quickstar ® 2.1 1 litraan lämmintä vettä ja esikäsittele pehmeällä harjalla tai sienellä, älä käytä tahranpoistoaineita.

Tuote numero: 25843

Lue arvosteluja:

Våri: