« Takaisin / Merkit / uvex

uvex uvex crx700 ratsastuskäsineet

44,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Våri: Black
Black uvex crx700 ratsastuskäsineet
Kokotaulukko
Koko A
6 17 cm
6.5 18 cm
7 19 cm
7.5 20.5 cm
8 22 cm
8.5 23 cm
9 24 cm
9.5 26 cm
10 27 cm
10.5 28 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

The flexible all-rounder! Warm fingers even on cold autumn days benefit both professional and amateur riders alike. The uvex crx700 three-seasons glove not only repels water and wind but also keeps heat inside the glove to provide reliable protection from the cold.

Uvex crx700 ratsastuskäsineet ovat yleiskäsineet myrskyiseen vuodenaikaan; näiden käsineiden valmistuksessa käytetyt laadukkaat ja toiminnalliset materiaalit antavat käsineille kaikki ominaisuudet, joita ratsastajat voivat toivoa syksyyn ja talveen. Schoeller-softshellin ansiosta uudet uvex-ratsastuskäsineet ovat erinomainen kumppani tuuliseen, märkään ja kylmään säähän sekä tallissa että satulassa. Kuten kaikki uvex ratsastuskäsineet, myös crx700-käsineet ovat pestävät. Kosteutta säätelevä, lämpöä säilyttävä ja tuulta- sekä vettähylkivä Schoeller-softshellmateriaali tekee näistä uvex crx700-käsineistä todelliset yleiskäsineet. Uusien ratsastuskäsineiden ulkopinnan monikerroksinen materiaali on sekä hengittävää että tuulta- ja vettähylkivää, mikä varmistaa, että kätesi pysyvät kuivina jopa märässä säässä materiaalin siirtäessä myös hien tehokkaasti käsineiden ulkopuolelle. Palelevatko sormesi tallissa? Schoeller-softshellmateriaalin ansiosta käsineet ovat erinomainen ratkaisu, sisäpuoli ts. Ihoa vasten on fleeceä, joka on käsitelty ihanan ja pehmeän tuntuiseksi, ja samalla sillä on erinomainen kyky eristää lämpöä. Kämmenen puolella käytetty toiminnallinen materiaali on erittäin käytännöllistä ratsastaessa: käsineet istuvat käsiin kuin toinen iho neljään suuntaan joustavan materiaalin ansiosta. Kämmenpuolen pitkäikäinen ja hankausta kestävä PU-materiaali varmistaa erinomaisen pidon ohjasotteessa, jopa kostealla säällä. Heijastava painatus lisää hevosen ja ratsastajan näkyvyyttä maastossa ja liikenteessä.

Tuoteominaisuudet:

  • Hankausta kestävät
  • Erinomainen pito
  • Hengittävät
  • Lämpöä eristävät
  • Kosteutta säätelevät
  • Vettähylkivät
  • Tuultahylkivät
  • Heijastava painatus

Teknisiä lisätietoja:

Kämmenselän materiaali: 43 % polyesteriä, 36 % polyamidia, 13 % polyuretaania, 8 % elastaania. Kämmenpuolen materiaali: 60 % polyuretaania, 40 % polyesteriä.

Pesuohjeet:

Konepesu 30 asteessa.

Tuote numero: 328754

Lue arvosteluja:

Våri: