Westerland Primaloft-käsineet

30% alennusta
34,93 €
49,90 €
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
Våri: Musta
Musta Roeckl Westerland Primaloft-käsineet
Vihreä Roeckl Westerland Primaloft-käsineet
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Moderni Westerland -käsine tuo lisää väriä talveen. Tämä lämmin, pehmeä ja kevyt talvikäsine ei tee kompromisseja, kun kyse on mukavuudesta, hyvästä istuvuudesta ja muotoilusta. Laadukas PrimaLoft® Gold eristekerros pitää kätesi mukavan lämpiminä pitkienkin ratsastusretkien aikana. Münchenistä valmistuneet räätälit ovat valinneet laadukkaimmat mikrokuitumateriaalit rystyosaan. Koristesaumat ja kontrastivärinen vetoketju kääntävät katseet. Kämmenosa on valmistettu DURADEROSTA, kestävästä, joustavasta ja miellyttävästä synteettisestä mokkamateriaalista. SILICONE GRIP -lisäkerros varmistaa ratsastajalle hyvän ohjasotteen ja miellyttävän tunteen.Miellyttävät ROECKL -käsineet tuovat hienosäätöä ohjasotteeseen. Taidokkaasti muotoillut, joustavat rannekenauhat varmistavat täydellisen istuvuuden ja vetoketju helpottaa käsineiden pukemista ja riisumista. Käsineet voidaan konepestä 30° asteen lämpötilassa. Saatavilla ovat väriyhdistelmät musta, musta ja vaaleanpunainen, vaaleanpunainen ja vihreä, sekä vihreä ja sininen.


Teknisiä lisätietoja:


Pinnoite: Jmax MicrofibreKämmenosan materiaali: DURADERO WROminaisuudet: PrimaLoft® Gold -eriste, Micro Bemberg -vuori, vetoketju, SILICONE-GRIPRystyosa: 100% polyesteri. Kämmen: 60%, polyamidi, 40% polyuretaanipäällyste. Pinnoite: 100% polyesteri.


Tuote numero: 31551

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.