Roeckl Westerland Primaloft-käsineet

€ 34,93
€ 49,90
Hinnat sisältävät alv:n
12% alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HZAUTUMN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 23.09.2021 asti.
Vihreä Roeckl Westerland Primaloft-käsineet roeckl
Black/Pink Roeckl Westerland Primaloft-käsineet roeckl
Musta Roeckl Westerland Primaloft-käsineet roeckl
Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

Moderni Westerland -käsine tuo lisää väriä talveen. Tämä lämmin, pehmeä ja kevyt talvikäsine ei tee kompromisseja, kun kyse on mukavuudesta, hyvästä istuvuudesta ja muotoilusta. Laadukas PrimaLoft® Gold eristekerros pitää kätesi mukavan lämpiminä pitkienkin ratsastusretkien aikana. Münchenistä valmistuneet räätälit ovat valinneet laadukkaimmat mikrokuitumateriaalit rystyosaan. Koristesaumat ja kontrastivärinen vetoketju kääntävät katseet. Kämmenosa on valmistettu DURADEROSTA, kestävästä, joustavasta ja miellyttävästä synteettisestä mokkamateriaalista. SILICONE GRIP -lisäkerros varmistaa ratsastajalle hyvän ohjasotteen ja miellyttävän tunteen.Miellyttävät ROECKL -käsineet tuovat hienosäätöä ohjasotteeseen. Taidokkaasti muotoillut, joustavat rannekenauhat varmistavat täydellisen istuvuuden ja vetoketju helpottaa käsineiden pukemista ja riisumista. Käsineet voidaan konepestä 30° asteen lämpötilassa. Saatavilla ovat väriyhdistelmät musta, musta ja vaaleanpunainen, vaaleanpunainen ja vihreä, sekä vihreä ja sininen.


Teknisiä lisätietoja:


Pinnoite: Jmax MicrofibreKämmenosan materiaali: DURADERO WROminaisuudet: PrimaLoft® Gold -eriste, Micro Bemberg -vuori, vetoketju, SILICONE-GRIPRystyosa: 100% polyesteri. Kämmen: 60%, polyamidi, 40% polyuretaanipäällyste. Pinnoite: 100% polyesteri.


Tuote numero: 31551

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Roeckl Westerland Primaloft-käsineet