« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Takasuojat

Zandona Carbon Air Sensitive+ hivutussuojat

OVH: -25% alennusta
104,92 €
OVH: 139,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: Black/Black/Red
Black/Black/Red Zandona Carbon Air Sensitive+ hivutussuojat
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nämä 100 % Italiassa valmistetut "CARBON AIR SENSITIVE+" hivutussuojat on suunniteltu suojaamaan esteratsujen takajalkojen vuohisia sekä osaa sääriluusta kolhuilta ja mustelmilta samalla, kun ne tukevat jänteitä. Suojien sisäpuoli on luonnollista lampaankarvaa, joka on erittäin miellyttävää sekä antiallergeenista ja sopii erityisesti herkälle iholle. Niiden ulkokuori on TPU:ta, jonka paksuus vaihtelee, ja suojissa on myös kolme ilmastointiaukkoa. TPU-ulkokuoren ja sisäpinnan lampaankarvan välissä on Gel-Tech-geelipehmusteet tarvittavissa kohdissa. Ne vaimentavat iskuja ja toimivat miellyttävänä pehmusteena. Kuoren sisäpinnalla on hiilikuitua, joka eristää ulkoisesta kitkasta aiheutuvaa lämpöä nivelistä sekä lisää mekaanista iskunkestoa. Joustavat hihnat pikalukituksella takaavat turvallisen kiinnityksen, ne takaavat tosiasiassa kaksinkertaisen lukituksen (vaakasuunnassavpystysuunnassa). Suojien mitat ja ehdottoman ergonominen muoto on kehitetty kopioimalla tarkkaan raajan rakenne, mikä takaa täydellisen istuvuuden sekä ehkäiseen kaikenlaista stressiä.

Pesuohjeet:

Puhdista lika (esim. pöly ja kura) pinnasta harjaamalla hellävaraisesti. Pese tuote käsin viileässä vedessä (enintään 30 asteessa). Käytä erityistä ihon+villan pesuainetta ja noudata käyttäohjetta. Pese tuote hellävaraisesti harjalla, pehmeällä liinalla tai sienellä. Jätä tuote kuivumaan kuivaan ja hyvin ilmastoituun tilaan, älä koskaan altista suojia suoralle auringon valolle tai kuumuudelle. Kun tuote on kuivunut, voit harjata suojat hellävaraisesti niiden puhdistamiseksi pesukertojen välillä.

Tuote numero: 319339

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: