« Takaisin / Merkit / Zandona

Zandona Zandona Carbon Air Sensitive+ hivutussuojat

139,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black/Black/Red
Black/Black/Red Zandona Carbon Air Sensitive+ hivutussuojat
Kokotaulukko
Size Circumference
PONY 24-27 cm
S 28-30 cm
M 31-32 cm
L 33-34 cm
L+ 35-37 cm
Takaisin

The following measurements should be taken for finding the correct size:

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nämä 100 % Italiassa valmistetut "CARBON AIR SENSITIVE+" hivutussuojat on suunniteltu suojaamaan esteratsujen takajalkojen vuohisia sekä osaa sääriluusta kolhuilta ja mustelmilta samalla, kun ne tukevat jänteitä. Suojien sisäpuoli on luonnollista lampaankarvaa, joka on erittäin miellyttävää sekä antiallergeenista ja sopii erityisesti herkälle iholle. Niiden ulkokuori on TPU:ta, jonka paksuus vaihtelee, ja suojissa on myös kolme ilmastointiaukkoa. TPU-ulkokuoren ja sisäpinnan lampaankarvan välissä on Gel-Tech-geelipehmusteet tarvittavissa kohdissa. Ne vaimentavat iskuja ja toimivat miellyttävänä pehmusteena. Kuoren sisäpinnalla on hiilikuitua, joka eristää ulkoisesta kitkasta aiheutuvaa lämpöä nivelistä sekä lisää mekaanista iskunkestoa. Joustavat hihnat pikalukituksella takaavat turvallisen kiinnityksen, ne takaavat tosiasiassa kaksinkertaisen lukituksen (vaakasuunnassavpystysuunnassa). Suojien mitat ja ehdottoman ergonominen muoto on kehitetty kopioimalla tarkkaan raajan rakenne, mikä takaa täydellisen istuvuuden sekä ehkäiseen kaikenlaista stressiä.

Pesuohjeet:

Puhdista lika (esim. pöly ja kura) pinnasta harjaamalla hellävaraisesti. Pese tuote käsin viileässä vedessä (enintään 30 asteessa). Käytä erityistä ihon+villan pesuainetta ja noudata käyttäohjetta. Pese tuote hellävaraisesti harjalla, pehmeällä liinalla tai sienellä. Jätä tuote kuivumaan kuivaan ja hyvin ilmastoituun tilaan, älä koskaan altista suojia suoralle auringon valolle tai kuumuudelle. Kun tuote on kuivunut, voit harjata suojat hellävaraisesti niiden puhdistamiseksi pesukertojen välillä.

Tuote numero: 319339

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: