« Takaisin / Hevonen / Loimet / Sadeloimet

Horseware Horsewear Rambo Duo Force 2.0 ulkoloimi, 100 g (kaulaosa 100 g ja 300 g)

675,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Navy/Teal
Navy/Teal Horsewear Rambo Duo Force 2.0 ulkoloimi, 100 g (kaulaosa 100 g ja 300 g)
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Pidennetty paluuoikeus 31.1.2024 asti.

Kuvaus

Kolme loimea yhdessä - Horsewear Rambo Duo Force 2.0 loimi on sekä kestävä, hyvin suojaava että monikäyttöinen.

Ballistisesta 1000D ripstop nailonista vahvistetulla kudoksella valmistettu Rambo-kangas on 60 % vahvempaa; vahva ja pitkäikäinen loimi kestää hevosille ominaista touhua. Loimen uusi ja parempi, pidennetty muoto kaula-aukon ja rinnan alueella takaa, että vesi ja tuuli eivät pääse loimen sisäpuolelle, ja samalla se suojaa myös etukiinnityksiä. Lisäksi Aquatrans-teknologia kolmen vuoden takuulla pitää hevosesi olon kuivana ja miellyttävänä. Antibakteerinen, sähköistymätön ja kiiltoa lisäävä polyesterivuori pitää hevosesi karvan kiiltävänä ja terveenä. V-muotoinen etukiinnitys sekä surefit-kaula-aukko ehkäisevät säkään kohdistuvaa painetta lisäten mukavuutta hevosen laiduntaessa. Loimen 100 g:n termobondattu vanutäyte säilyttää alkuperäisen rakenteensa ja pitää lämmön erinomaisesti loimen sisäpuolella. Tämän loimen kolme paksuutta sekä irrotettava kaulakappale mukautuvat vaihtelevaan säähän ja hevosen tarpeiden mukaan. Loimea voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä mukana tulevien 100 g:n tai 300 g:n Horseware Eco alusloimien kanssa, mikä tekee loimesta sopivan ympärivuotiseen käyttöön.

Tuoteominaisuudet:

  • Vedenpitävä // Hengittävä // V-etukiinnitys // Kolmet ristivyöt // Turvalliset loimivyöt // Mukana irrotettava kaulakappale // Mukana alusloimi // Jaloille liikkumisvapautta antava leikkaus alareunassa // Muovipinnoitettu häntälenkki // Heijastinnauhat // Säilytyslaukku // Kolmen vuoden takuu

Tuote numero: XXU67

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: