Osta Trikem Vimital Energy Pro Balance 5 l | horze.fi

Trikem Vimital Energy Pro Balance 5 l

€ 55,40
Hinnat sisältävät alv:n
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 2 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Trikem Vimital Energy Pro Balance 5 l
Kuvaus

Kuvaus

Energiaa erilaisista rasvahapoista.


VIMITAL ENERGY Pro Balance on öljy, jossa on koostumukseltaan eripituisia rasvahappoja, jotka imeytyvät hyvin ja antavat noin 3½-kertaisesti enemmän energiaa verrattuna tiivisterehuannokseen. Täydentää rehua lisäämällä energiaa ja vähentämällä tärkkelystä. Rasva on suolistoystävällistä eikä se vaikuta hevosen temperamenttiin.Hevonen saa jopa 75 % energiastaan karkearehusta ja se pystyy hyödyntämään rajallisesti tärkkelyksestä ja rasvasta saatavaa energiaa. Tiivisterehujen lisäämisestä kilpahevosille, joilla on suuri energiantarve, on paljon haittaa.Tärkkelys vaikuttaa ruuansulatuselimistön toimintaan ja se on yksi syy hevosten laajoihin mahahaavaongelmiin. Tärkkelys lisää mahalaukun pH-arvoa ja sen myötä proteiinien pilkkoutuminen ja myrkyllisten bakteerien poistuminen vähenevät. Tärkkelyksen pilkkoutuminen ohutsuolessa on riippuvaista amylaasi-entsyymistä, jota hevonen tuottaa vain pieniä määriä. Hevonen ei yksinkertaisesti kykene sulattamaan suurta, tärkkelyspohjaista rehuannosta. Tärkkelys pääsee siten paksusuoleen ja tuhoaa käymisprosessin osia.Vaikka hevosella on rajallinen kyky sulattaa rasvaa, on rasva tehokas energianlähde, koska siinä on 3,5-kertainen määrä energiaa verrattuna tiivisterehuun.VIMITAL Energy Balance Pro sisältää useita lyhyt-, keskipitkä- ja pitkäketjuisia rasvahappoja, jotka optimoivat hevosen kyvyn hyödyntää nopeasti ja tehokkaasti suuria määriä energiaa.Lisätty lesitiini parantaa ruuansulatusta ja on hellävarainen mahalle ja suoliston limakalvoille.VIMITAL ENERGY Pro Balance tekee hevosestasi rauhallisemman ja energisemmän. Suurempi annos ennen kovaa rasitusta tekee hevosestasi tasapainoisen ja parantaa kestävyyttä. Lisäksi lyhyiden rasvahappojen myötä siitä saa tarvittaessa räjähtävää voimaa. Pidemmällä aikavälillä se rasittaa vähemmän hevosen mahaa ja suolistoa. Se parantaa ravinnon imeytymistä, lisää kestävyyttä ja on siten osa terveellisempää elämää.


Teknisiä lisätietoja:


Annostus:Enintään 4 dl/ateria.1 dl energiaöljyä vastaa suunnilleen 4 dl:aa tiivisterehua.SISÄLTÄÄ:Kasviöljyjä 180 g.Lesitiiniä 11,5 g.E-vitamiinia 47 mg.Energiasisältö 100 g:ssa 3,7 MJ.RASVAHAPPOJEN KOOSTUMUS: 35,7 %.Tyydyttymättömiä rasvahappoja 28,4 %.Tyydyttyneitä rasvahappoja 20,5 %.joista MCT rasvaa 14,2 %.Omega-3-rasvahappoja 21,7 %.Omega-6-rasvahappoja.


Käyttöohjeet:


Käyttö:VIMITAL ENERGY Pro Balance korvaa osan rehusta ja optimoi hevosen kykyä hyödyntää energian paremmin. Suositellaan käytettäväksi suoristushevosilla jossa energian tarve vastaa yli 2,5 kg väkirehua/ vrk ja hevosille jotka kärsivät vatsaongelmista.Sopii myös korvaamaan osan väkirehusta kuumilla hevosilla.Esimerkki: perustuu rehuannoksiin kevyttä työtä tekevälle hevoselle jolle korvattiin noin 1/2 kg väkirehusta 2dl Energyllä päivässä. Jos haluat lisätä energiaa (kovempi työ) voidaan nostaa jopa 4 dl Energyä ateriaa kohti.VIMITAL ENERGY Pro Balance imeytyy nopeasti, joka mahdollistaa sen että voidaan ohjata energia oikeaan tilanteeseen.


Tuote numero: 302201

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
5 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi