Osta enemmän, säästä enemmän! Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Cavalor Powred Performance, 5 L

Tuote numero: 25438

€ 122,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Cavalor Powred Performance, 5 L
€ 122,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Cavalor Powred Performance, 5 L

Kuvaus

Cavalor Powred Performance on korkealaatuinen nestemäinen vitamiini- ja mineraaliseos joka tukee veren punasoluja ja verenkiertoa. Se myös varmistaa maksimaalisen elinvoiman ja kestävyyden.

Käyttöohjeet

Cavalor Powred Performancea annetaan ravintolisänä valmennettaville suoritushevosille sekä myös kilpailukaudella kun saatavilla olevan energian tarve on kasvanut. Lihaskunto, valmennus ja ravitsemus on perusedellytykset hyvälle suoritukselle, mutta täydellisyys syntyy ravintoaineista jotka ovat saatavilla oikeaan aikaan mahdollistaen huippusuorituksen. Cavalor Powred Performance täydentää huippusuorittajien lisäravintoainetarpeen. Tällaisena se on valmis, hyvin imeytyvä ravintolisä päivittäiseen käyttöön.

Koostumus ja tuotteen turvallisuus

Tämä nestemäinen ravintolisä sisältää huolella valittuja vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja muita ainesosia. Cavalor Powred sisältää A-, D3-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, E- ja C-vitamiineja, foolihappoa, kollinia ja hivenaineita: rauta, kupari, sinkki, mangaani, koboltti, seleeni, calsium, fosfori. Cavalor Powred Performancen teho johtuu pääosin täsmällisestä koostumuksesta ja valmistusaineiden suhteesta. Poikkeuksellisen B-vitamiini pitoisuuden lisäksi Cavalor Powred Performance sisältää korkealaatuista C-vitamiinia ja erityistä rautaa joka lisää tehokkaasti punasolujen määrää (hapen kuljettajat) luonnollisella tavalla. Tällöin vältytään satunnaisten rautaelementtien pelätyltä sivuvaikutukselta joka voi johtaa liian suureen rauta-aineosien määrään aiheuttaen myrkytyksen esim. lihassolujen hapettumisen. Cavalor Powred Performace tuottaa nopeasti havaittavat tulokset eikä se sisällä mitään kiellettyjä aineita.

Annostus

Varsat ja ponit: 25ml /eläin/pv

Nuoret hevoset: 25ml /eläin/pv

AIkuiset hevose: 50ml /eläin/pv

Valmennettavat hevoset: 50ml /eläin/pv

Kilpailukaudella: 50ml /eläin/pv

Enimmäisannos: 100ml /eläin/pv

Pakkaus

5 -litran astia (neste)

FAQ

Mihin Cavalor Powred Performance on tarkoitettu ja kuinka minun tulisi käyttää sitä? Cavalor Powred Performancea voidaan käyttää voimakkaan harjoittelun ja kilpailuiden aikana 2-3 viikon jaksossa. Cavalor Powred Performance sisältää korkean määrän vitamiineja joka tekee siitä ideaalin ravintolisän hevosille jotka suorittavat korkealla tasolla usean päivän kestävissä kilpailuissa. Voi vaikuttaa siltä että Cavalor Powred sisältää verrattain vähän A- ja D3 -vitamiineja. Kuitenkin näitä vitamiineja on saatavilla päivittäisistä perusrehuista. A- ja D3 -vitamiinit voivat olla suurina annoksina myrkyllisiä. Koska näiden vitaminien määrä on verrattain alhainen on yliannostuksen vaara pieni käytettäessä Cavalor Powred Performancea.

Mikä erottaa Cavalor Powred Performancen muista samankaltaisista tuotteista? Cavalor Powred Performance sisältää huomattavasti enemmän vitamiineja (erityisesti B-vitamiineja) kuin muut samankaltaiset markkinoilla olevat tuotteet. Riittävä B -vitamiinien saanti on tärkeää urheiluhevoselle koska ne ovat avainasemassa energia-aineenvaihdunnassa ja punasolujen suojelemisessa.

Paras toimitushinta

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Tuotearviot (0)
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Parhaat arviot ensin

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.