« Takaisin / Hevonen / Hevosen rehut / Lisäravinteet / Lisäravinteet lihasmassan kasvatukseen & lisäenergiaan

Trikem Trikem Energy Oil, 5 l

74,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
5 l (15,00 € / l)
( 1 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Trikem Energy Oil, 5 l
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Energiaa erilaisista rasvahapoista.

Energy Oil on öljy, jossa on koostumukseltaan eripituisia rasvahappoja, jotka imeytyvät hyvin ja antavat noin 3½-kertaisesti enemmän energiaa verrattuna tiivisterehuannokseen. Täydentää rehua lisäämällä energiaa ja vähentämällä tärkkelystä. Rasva on suolistoystävällistä eikä se vaikuta hevosen temperamenttiin.Hevonen saa jopa 75 % energiastaan karkearehusta ja se pystyy hyödyntämään rajallisesti tärkkelyksestä ja rasvasta saatavaa energiaa. Tiivisterehujen lisäämisestä kilpahevosille, joilla on suuri energiantarve, on paljon haittaa.Tärkkelys vaikuttaa ruuansulatuselimistön toimintaan ja se on yksi syy hevosten laajoihin mahahaavaongelmiin. Tärkkelys lisää mahalaukun pH-arvoa ja sen myötä proteiinien pilkkoutuminen ja myrkyllisten bakteerien poistuminen vähenevät. Tärkkelyksen pilkkoutuminen ohutsuolessa on riippuvaista amylaasi-entsyymistä, jota hevonen tuottaa vain pieniä määriä. Hevonen ei yksinkertaisesti kykene sulattamaan suurta, tärkkelyspohjaista rehuannosta. Tärkkelys pääsee siten paksusuoleen ja tuhoaa käymisprosessin osia.Vaikka hevosella on rajallinen kyky sulattaa rasvaa, on rasva tehokas energianlähde, koska siinä on 3,5-kertainen määrä energiaa verrattuna tiivisterehuun.VIMITAL Energy Balance Pro sisältää useita lyhyt-, keskipitkä- ja pitkäketjuisia rasvahappoja, jotka optimoivat hevosen kyvyn hyödyntää nopeasti ja tehokkaasti suuria määriä energiaa.Lisätty lesitiini parantaa ruuansulatusta ja on hellävarainen mahalle ja suoliston limakalvoille. Energy Oil tekee hevosestasi rauhallisemman ja energisemmän. Suurempi annos ennen kovaa rasitusta tekee hevosestasi tasapainoisen ja parantaa kestävyyttä. Lisäksi lyhyiden rasvahappojen myötä siitä saa tarvittaessa räjähtävää voimaa. Pidemmällä aikavälillä se rasittaa vähemmän hevosen mahaa ja suolistoa. Se parantaa ravinnon imeytymistä, lisää kestävyyttä ja on siten osa terveellistä elämää.

Teknisiä lisätietoja:

Koostumus: MCT-öljy kookosöljystä, lesitiini (60g/kg). Rasvahappojakauma: Yksityydyttymättömät rasvahapot 35,7 %. Tyydyttyneet rasvahapot 28,4 % (josta MCT-rasvoja) 20,5 %. Monityydyttymättömät rasvahapot 35,9 %. Omega 3 14,2% Omega 6 21,7% Lisäaineet/kg: E-vitamiiniasetaatti 0,25 g.

Tuote numero: 302201

Lue arvosteluja:

Våri: