« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Varusteiden hoito / Nahanhoito

Stassek Stassek Quickstar pesuaine nahalle ja villalle, 500 ml

11,78 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.5 l (23,56 € / l)
( 3 )
Valmis syksyyn? - 15€ lahja
Kopioi koodi: AUTUMN
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.09.2023 asti.
Våri: Clear
Clear Stassek Quickstar pesuaine nahalle ja villalle, 500 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Erikoispesuaine nahalle ja villalle, hyvin hengittäville ja vedenkestäville vaatteille, untuvalle, silkille, fleecelle, turkikselle. Pese, ripusta kuivumaan - ja ole huoletta! Quickstar, fosfaatiton ja rasvaa palauttava erikoispesuaine Quickstar on suunniteltu erityisesti aroille materiaaleille, kuten esim. nahka- tai nahalla päällystetyille vaatteille. Se on ihanteellinen nahkatakkien, moottoripyörävaatteiden, ratsastushousujen, autonistuimien, vauvan fleecen ja muiden fleecetuotteiden, silkin, villan, neopreenin, high-tech-materiaalien ja mikrokuitujen pesuun. Quickstar pesee hengittävät ja vedenkestävät loimet ilman, että ne menettävät erikoisominaisuutensa. Voit pestä untuvatakit, makuupussit ja vuodevaatteet ongelmitta täytteen säilyttäessä ilmavat ominaisuutensa. Villatuotteet eivät vanutu. Ne näyttävät pesun jälkeen kuin uusilta. Erittäin mietoa Quickstar pesuainetta voi käyttää myös muiden pyykkien, kuten arkojen alusvaatteiden pesuun.

Teknisiä lisätietoja:

Ainesosat: 5-15% anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, saippuaa, hajusteita, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Tuote numero: 25844

Lue arvosteluja:

Våri: