Mid Season SALE
Sprenger Turnado

Sprenger Turnado

14 tuotetta
Osta Sprenger Turnado at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Sprenger Turnado

Sprenger Turnado kuolaimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuparisekoituksista Aurigan tai Sensogan. Näiden nivelkuolaimien suukappaleet on kallistettu eteenpäin 45 astetta, mikä mahdollistaa paineen tasaisen jakautumisen. Tämä ehkäisee painepisteitä, ja vaikutus on tasaisempi. Sprenger Turnado kuolaimien keskiosassa oleva epätasainen pinta saa hevosen imeskelemään kuolainta, mikä lisää syljeneritystä ja sitä kautta kuolaimen hyväksyntää. Sprengerin muita innovatiivisia kuolaimia ovat KK Ultra-kuolaimet ja niistä edelleen kehitetyt Dynamic RS ja WH Ultra kuolaimet.

Muuten: Tiesitkö, että tavallinen nivelkuolain pyörivillä renkailla, ns. Loose Ring-kuolain, tulisi kääntää säännöllisesti? Jos laitat renkaat yhteen, huomaat, että suuosan kappaleet ovat eripituiset. Tästä syystä painetta kohdistuu suussa enemmän pidemmän kappaleen puolelle. Jotta paine ei olisi jatkuvasti yhdellä puolella, tavallinen kuolain tulisi kääntää säännöllisesti toisin päin. Tätä ongelmaa ei ole Sprengerin Turnado kuolaimissa, koska suuosan kaareva muoto takaa paineen tasaisen jakautumisen kielelle.