« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Karvanhoito, ihonhoito & hännän hoito / Shampoot & hoitoaineet

Solheds Solheds Derma1 Skin Care Shampoo,100ml

Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Derma1 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoshampoo iho-ongelmista kärsiville hevosille ja koirille. Derma1 shampoosta saat apua ihotulehdusten, kutisevan ja allergisen ihon hallintaan. Eläimillä esiintyy usein erilaisia ihovaurioita, haavoja ja hankaumia, jotka voivat tulehtua. Tyypillinen tulehdus hevosilla on rivi/vuohisrohtuma ja koirilla hot spot ja tassutulehdus. Derma1 shampoo soveltuu ihon puhdistukseen ja usein toistuvaan pesuun, se ei ärsytä ihoa. Derma1 shampoo pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Samalla hoitoshampoon sisältämät, eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurion leviämistä. Derma1 shampoo pehmentää ihokovettumia ja rupia, joka edesauttaa ihon puhdistumista ja paranemista. Derma1 shampoo on myös helposti pois huuhdeltavissa. Tuotteen haju tekee koirille usein alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Tuoteominaisuudet:

  • Proven and effective
  • Manages itchy, allergic and inflamed skin
  • Great for cleaning damaged skin
  • Gentle
  • Moisturizing
  • Non-irritating
  • Contains essential oils
  • Softens hardened skin and scabs
  • Rinses easily
  • Discourages dogs from licking wounds
  • For dogs and horses

Teknisiä lisätietoja:

100ml Ainesosat: Vesi, laventeli, minttu, timjami, rosmariini, kasviperäinen glyseriini, kookos&maissi&palmu- peräiset ionittomat tensidit, xantaani.

Tuote numero: 322510

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: