Sectolin Shine & Gel Hi-gloss selvityssuihke 250 ml

€ 16,95
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 25 % valitsemastasi tuotteesta
Kopioi koodi: HIGHLIGHT25
Tilauksen minimisumma on 70 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan yhtä tuotetta. Alennus vähennetään tuotteesta, jolla on korkein myyntihinta. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme ainoastaan tuotteen alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.10.2021. saakka.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Shine & Gel: kiilto- ja selvityssuihke.Yleisohje: Shine & Gel selvityssuihke antaa jouhille ja karvapeitteelle lisää volyymia ja takaa täydellisen kiiltävän karvan, joka on helppo pitää puhtaana. Shine & Gel selvityssuihke kuivuu nopeasti, selvittää jouhet, säilyttää vaikutuksensa useiden päivien ajan ja tekee karvasta upean kiiltävän. Shine & Gel voidaan helposti pestä pois shampoolla.


Teknisiä lisätietoja:


Koostumus: silikoniöljy ja laventeliöljy.Ainesosat: cyclopenta-siloksaani, dimetikoni, laventeliöljy, linalool, D-limonene, geranioli.


Tuote numero: 302255

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Sectolin Shine & Gel Hi-gloss selvityssuihke 250 ml